Keanu Reeves očekuje se pojaviti u ‘John Wick’ TV seriji

John Wick je neočekivano postao hit film 2015 sa Keanu Reevesom u glavnoj ulozi, a sada očekujemo nastavak priče u obliku TV serije.

Sada će svijet Reevesovog svijeta ubojica biti dodatno istražen u obliku TV serije. Redatelj Chad Stahelski i njegov scenarist Derek Kolstad nastavljaju izradu TV serije koju će nam donijeti Lionsgate, isti studio koji se krije iza John Wick filmova.

Keanu Reeves očekuje se pojaviti u 'John Wick' TV seriji
John Wick

Nova serije će se zvati “The Continental”, sa vrlo uzbuđeni Lionsgate studijom oko te serije. The Continental je naziv hotela koji ugošćuje najbolje svjetske ubojice i špijune, te provodi intrigantni kod kojeg se svi kojima je dopušteno unutra pridržavaju.

“Imaju vrlo dobru strukturu”, Stahelski je izjavio. “Vrlo je povezana sa filmom i radi se o svim Continental hotelima na svijetu, kako određeni ljudi dolaze u taj svijet i što se kasnije dešava tim ljudima. Mislim da je svijet vrlo velik i sve što sam do sada čuo je bilo pozitivno. Čini se kao nešto što je studio jako zainteresiran podržati.”

John Wick: Chapter 2 je istražio utjecaj The Continental širom svijeta, stavljajući Wicka u kut na kraju filma. TV serija se očekuje biti prequel sa Reevesom kao gostom u seriji, mada njegova uloga u seriji vjerojatno neće biti velika.

John Wick filmska franšiza je postala popularna po svojim nezaboravnim akcijskim scenama i Stahelski očekuje da serija nastavi u istom smjeru.

Lionsgate još nije potvrdio službeno Reevesovu ulogu u seriji, niti informacije i scenaristu. Stahelski je trenutno n mjestu redatelja John Wick: Chapter 3 čiji datum izlaska još nije poznat.

Similar Posts