Avengers: Endgame Teorija kaže da će Hulk biti sljedeći glavni negativac MCUa

Avengers: Endgame Teorija kaže da će Hulk biti sljedeći glavni negativac MCUa

Nova Avengers: Endgame teorija predviđa da će se Bruce Banner (AKA The Hulk) transformirati u Maestra, super-negativca iz alternativne budućnosti koji ima mozak Mark Ruffalovog doktora i snagu njegova bijesnog unutarnjeg bića.

Objavljeno na Redditu, od strane korisnika /IAmTheDos pojašnjava da način na koji je Hulk prikazan u Endgame – gdje vidimo kako on i Banner ostvare sklad u trenucima kada nosi majicu na kojoj piše Smart Hulk – aludira na prvi izgled Maestra na zaslonu, jer je Banner “figurativno ubio Hulka i ukrao njegovo tijelo.”

Što je ostalo, oni pišu “je čudno drugačije” govoreći da se ova inkarnacija Hulka čini potpuno ne prepoznatljivom u odnosu na ono kako smo ga imali prilike viđati u prethodnim filmovima. Ali taj korisnik nije jedini koji se s time složio; to ne prikazano, ne objašnjeno spajanje između Bannera i Hulka koje daje tom dvojcu potpuno novu osobnost, je pod znakom pitanja od strane njegove bivše ljubavnice Black Widow (Scarlett Johansson) i njegove prijateljice iz Ragnaroka, Valkyrie (Tessa Thompson).

Avengers: Endgame Teorija kaže da će Hulk biti sljedeći glavni negativac MCUa

To je trenutak kada korisnik nastavlja sa svojom teorijom, proglašavajući da “Hulkovo tijelo/snaga utječe na Bannerov mozak kao psihoaktivna droga. To će polako pokvariti njegov um, vodeći ga da postane [The Maestro] u budućnosti.”

Iako korisnik govori o Hulku kojeg trenutno imamo u Marvelovom Filmskom Svemiru, s obzirom na ono što znamo s kraja Endgame filma i promotivnih materijala za Spider-Man: Far From Home, Marvelov Multiverse, u kojem bi se još jedan Maestro mogao pojaviti, čini se moguće. Dakle, ova teorija možda nije potpuno čudna.

Avengers: Endgame Teorija kaže da će Hulk biti sljedeći glavni negativac MCUa

Ali ono što je jedan od redatelja Avengers: Endgame filma Joe Russo nedavno rekao za ComicBook.com čini se da poništava teoriju u/IAmTheDos (ili po meni potvrđuje). On kaže kako misli da je ovo spajanje “jedini prirodni napredak” za dvojac koji dijeli tijelo nakon njihovog zajedničkog gubitka u Infinity War filmu. Međutim, ono što tu meni upada u oko je upravo ‘napredak’. Sljedeći korak u evoluciji Hulka bi mogao biti upravo Maestro.

Za sada, nismo sigurni što budućnost donosi za Hulka. Mark Ruffalov ugovor je ili pri kraju ili završio, međutim, ista stvar je bila i s Chris Hemsworthom, koji je u međuvremenu ipak produžio ugovor. Uz to, glasine kažu da se snima serija za Disney+ u kojem će biti Hulk i njegova rođakinja She-Hulk, a ne treba zaboraviti ni to da Marvel/Disney zapravo nema prava na lik Hulka. U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti kako će se dalje odvijati njegov lik, pogotovo ako se uzme da još nikada nije imao solo film (barem ne Mark Ruffalo).

U nastavku možete pogledati i cijelu tu fanovsku teoriju

[Endgame][Spoilers] Hulk becomes *Spoiler* in the future from r/FanTheories

Similar Posts