Masters of the Universe film pronašao redatelja?

Masters of the Universe film je duže vrijeme u razvoju, ali sada se čini da su stvari krenule na bolje i to odabirom poznatog lica za redatelja. 

The Master of the Universe projekt je u razvoju već godinama, te je prošao mnoge skripte i bio je blizu da krenu sa snimanjem još dok je McG bio povezan kao redatelj s projektom, ali Sony od travnja ove godine pokušava pronaći redatelja za film, a ta potraga je sada napokon završena.

Masters of the Universe film pronašao redatelja?

Datum izlaska Masters of the Universe je 18. Prosinac 2019, to su vrlo dobre vijesti jer je navodno film u produkciji već od 2014.

Za redatelja filma je izabran David S. Goyer (Batman Begins), koji također radi i kao scenarist na filmu.

Prvo se spominjalo da će redatelj filma biti McG (Charlie’s Angels, Terminator Salvation, Supernatural, Chuck), ali iz Sonya su javili da više nije povezan s filmom.

David S. Goyer će biti scenarist filma, Entertainment Weekly navodi da bi Kellan Lutz (Twilight) trebao glumiti Princa Adama i He-Mana, ali to je bilo dok je još McG bio navodni redatelj.

Fanovi He-Mana (uključujući mene), čekaju već 20 godina na pravi reboot filma. Prvi film Masters of the Universe redatelja Gary Goddard je izašao 1987 i na žalost i onda je slabo bio prihvaćen, mada je meni u to vrijeme bio odličan film, nedavno sam ga gledao, potpuno je ne gledljiv, mada je film stekao kultni status među ljubiteljima. Dolph Lundgren koji je glumio He-Mana je izjavio da mu je to najmrskija uloga koju je glumio u čitavoj karijeri, dok je Frank Langella koji je glumio Skeletora izjavio da mu je to bila najdraža uloga u karijeri.

He-Man i Masters of the Universe su krenuli kao vrlo popularne akcijske figure od Mattel u 1982. Originalne figure su sadržavale malene stripove, koji su pričali priču o borbama između He-Mana i njegovog neprijatelja Skeletora. Nakon toga su prešli na animirane filmove koji su smatrani jednim od najboljih animiranih filmova 80tih godina.

Trenutno su filmovi po stripovima jedni od najpopularnijih, te je pravo vrijeme za reboot ovog serijala. Osobno se nadam da će uspjeti, ali se bojim da ako odmah idu na glavni film i borbu He-Man/Skeletor da je to osuđeno na propast. Trebali bi uzeti Marvelov sistem i probati izgraditi kroz dva tri filma neke zanimljive likove i onda spojiti u jedan veliki film. Ovako će sve pokušati nagurati u 2 sata, a to će teško biti vrhunsko, ali držim im fige.

Similar Posts