Trailer: Knightfall (2017– )

Najava serije Knightfall + Trailer

Knightfall je nadolazeća povijesna televizijska drama serija, koja dolazi na History, a radi se o posljednjim danima ‘Knights Templara’ tijekom 14-og stoljeća.

Datum izlaska serije:

06. prosinac 2017

Žanr serije:

Akcija, avantura, drama

Kreator:

Don Handfield, Richard Rayner

Glumci:

Tom Cullen, Pádraic Delaney, Simon Merrells

Najava serije Knightfall + Trailer

Knightfall je nadolazeća povijesna televizijska drama serija, koja dolazi na History. Prva sezone će imati 10 epizoda, izvršni producent serije je Jeremy Renner i serija dolazi 06. prosinca 2017 godine.

Govori o padu, progonu i spaljivanju vitezova Templara, orkestriranih od Pope Clement V i Philip IV of France 13. listopada 1307. Serija se usredotočuje na časnika Templara Sir Landryja, hrabrog ratnika, koji je obeshrabren padom Templara u Svetoj zemlji, ali ponovno dobiva nadu vijestima da se Sveti gral ponovno pojavio. Radnja serije će se odvijati u Parizu i Jeruzalemu. To znači da će nova serija morati rekreirati razne setove kako bi što preciznije dočarali vrijeme radnje i ambijent, setovi se postavljaju u Pragu.

Zvijezde serije su Tom Cullen, Bobby Schofield, Sabrina Bartlett, Julian Ovenden, Sarah-Sofie Boussnina, Pádraic Delaney, Simon Merrells.

Sa svojim naglascima na politiku i rat, Knightfall će sigurno biti uspoređivana s HBO serijom Game of Thrones. Ali s obzirom na to da je serija od History, gledatelji će ipak moći očekivati neke istinite dijelove u seriji.

Serija dolazi na mreži History, isto kao i serija Vikings. Možemo se samo nadati da će biti iste ili slične kvalitete.

U nastavku pogledajte trailer za seriju.

Similar Posts