Recenzija: How to Be a Latin Lover (2017)

Recenzija: How to Be a Latin Lover (2017)

Nakon što je ostavljen nakon 25 godina braka, čovjek koji je napravio karijeru zavođenja bogatih starijih žena mora se preseliti kod svoje otuđene sestre, gdje počinje učiti vrijednost obitelji.

Žanr filma:

Komedija

Redatelj:

Ken Marino

Scenarist:

Chris Spain, Jon Zack

Glumci:

Eugenio Derbez, Salma Hayek, Raphael Alejandro

 How to Be a Latin Lover (2017) on IMDb

Recenzija: How to Be a Latin Lover (2017)
How to Be a Latin Lover

How to Be a Latin Lover je Američka komedija, redatelja Ken Marina, scenarista Chris Spain i Jon Zack, a glume Eugenio Derbez, Salma Hayek, Rob Lowe, Kristen Bell, Raphael Alejandro, Raquel Welch i Rob Riggle.

Film je od kritike ocijenjen osrednje, a otprilike isto tako i na IMDBu, budžet mu je bio  $10 milijuna, a zaradio je sasvim solidnih $61.9 milijuna.

Osobno film mi je blago rečeno očajan. Priča filma je toliko blesavo napravljena i potpuno bez ikakve logike, zabave ili smijeha. Otac mu je cijeli život radio, te poginuo, a onda je on odlučio da on ne želi biti ni sličan ocu, te da neće raditi ništa osim zavoditi stare, bogate žene! To mu je i uspjelo, ali nakon što vrijeme prođe, žena se zaželjela mlađeg modela i tu njegovi problemi počinju. Možda je zanimljiva i smiješna priča djeci do nekih 10 godina, preko toga nije.

Jedino dobro u filmu je pojavljivanje Salme Hayek, koja prkosi godinama i starenju i skoro bi rekao da izgleda bolje nego ikada. Sve ostalo oko nje je blijeda slika i nije vrijedno spomena.

Ovo definitivno nije film koji bi preporučio ikome.

Druge je zanimalo i ovo...