Salma Hayek se pridružila Ridley Scottovom filmu 'House of Gucci'

Salma Hayek se pridružila Ridley Scottovom filmu ‘House of Gucci’

Salma Hayek pridružila se glumačkoj postavi nadolazećeg filma Ridleyja Scotta – House of Gucci. Scott je prvi put počeo razvijati projekt 2006. godine, zatim odustao 2012. godine, a zatim se ponovno potpisao 2019. godine. Film prikazuje ubojstvo talijanskog poduzetnika Mauricija Guccija od strane njegove bivše supruge Patrizije Reggiani i posljedice njegova ubojstva. U filmu glume Adam Driver kao Maurizio Gucci i Lady Gaga kao Patrizia Reggiani.

Prema Deadlineu, Hayek se sada pridružila glumačkoj postavi u ulozi Pine Auriemme. Pina Auriemma prijateljica je Patrizije Reggiani. Hayek zaokružuje zvjezdanu glumačku ekipu među kojima su Jared Leto, Al Pacino, Jeremy Irons, Jack Huston i Reeve Carney. Film bi trebao biti objavljen 24. studenog 2021. godine, kao jedan od dva Scottova filma čiji je cilj loviti nagrada uz The Last Duel.

House of Gucci jedan je od mnogih velikih projekata koji bi se Hayek trebala pojaviti 2021. godine. Započela je godinu s Amazon Prime filmom Bliss, u kojem glumi Owen Wilson. Njezin sljedeći film, The Hitman’s Wife’s Bodyguard, nedavno je datum izlaska pomaknuo na 16. lipnja 2021. Hayek će tada biti viđena kao jedna od zvijezda Marvelovih Eternalsa kao Ajax. Nakon toga House of Gucci otvorit će se u kinima upravo na vrijeme za početak sezone dodjela nagrada. 2021. bit će velika godina za Hayek, a čini se da glumica ne namjerava usporiti.

Similar Posts