Nema više Spider-Mana u MCU - Sony i Disney prekinuli suradnju!

Nema više Spider-Mana u MCU – Sony i Disney prekinuli suradnju!

Deadline donosi da Marvel Studios predsjednik Kevin Feige više neće producirati Spider-Man filmove sa Sony Pictures nakon što nisu uspjeli doći do sporazuma u kojem bi Disney dobio udio zarade budućih filmova!

Disneyjevo i Sony Pictures vodstvo već mjesecima vodi borbe oko dogovora. Nakon što Disney nije uspio doći do dogovora sa Sonyjem u kojem bi došli do novih uvjeta oko financiranja i zarade na filmovima, Sony je odlučio maknuti Feigea i ekipu Marvel Studiosa iz jednadžbe.

Navodno su još dva Spider-Man filma u izradi. Nema točnih detalja oko toga o čemu bi filmovi trebali biti ili tko će preuzeti kontrolu nad njihovom kreativnom stranom. Međutim, rečeno je da će redatelj Jon Watts nadgledati filmove s Tom Hollandom koji će glumiti u njima.

I dok bi to inače zvučalo kao dobre vijesti, izbacivanje Feigea, kao i ostatka Marvela ne zvuči tako dobro ljubiteljima MCUa i ovog Spider-Mana. Za sada nemamo točne vijesti što to znači za Spider-Mana i njegov kanon status u Marvelovom Filmskom Svemiru. Fanovi se nadaju da će se u bližoj budućnosti postići neki dogovor i da će se stvari vratiti na svoje mjesto, ali kako sada stvari stoje, teško da ćemo Toma Hollanda više vidjeti u MCU kao Peter Parkera /Spider-Mana.

Similar Posts