Nova 'Batman v Superman' iza kulisa slika pokazuje Ben Affleckovo mehaničko odijelo

Nova ‘Batman v Superman’ iza kulisa slika pokazuje Ben Affleckovo mehaničko odijelo

Potpuno nove iza kulisa slike iz filma Batman v Superman pokazuju koliko je detaljno Ben Affleckovo mehaničko odijelo.

Batman v Superman je bio pun kultnih trenutaka za Ben Affleckovog Batmana, s tim što je najistaknutiji bio onaj u kojem nosi mehaničko odijelo za borbu protiv Supermana. Naravno, borba protiv Supermana nije lak zadatak, tako da je Ben Affleckov Bruce Wayne prilično pronicljivo razvio mehaničko odijelo kako bi sebi pružio prednost.

U ovom posve novom Instagram postu iz Ironhead studija, koji su bili neki od ljudi koji su radili na mehaničkom odijelu Bena Afflecka, Batmanovo odijelo vidimo u svom punom sjaju iz raznih uglova. Ako se sjećate iz Batman v Supermana, nikad nismo vidjeli odijelo Ben Affleck na dnevnom svjetlu, tako da su ove slike zaista korisne onima koji ga žele vidjeti u njegovom istinskom sjaju. Svakako pređite prstom udesno na postu da biste vidjeli sve fotografije Ben Affleckovog odijela iz Batman v Supermana.

Jedan od najsjajnijih dijelova mehaničkog odijela Bena Afflecka je taj što su užarene bijele oči zadržane u odijelu. CGI se najvjerojatnije koristio za povećanje svjetline i sjaja bijelih očiju, ali svakako je nadahnjujuće vidjeti oči kao dio stvarnog kostima.

Budući da je Ben Affleck sada otišao iz DC Extended Universe, šteta je što više nećemo moći vidjeti ovu specifičnu izvedbu mech-odijela, jer je to jedan od najinspirativnijih načina na koji Batman ikad izgledao na velikom platnu. Ipak, još uvijek smo zahvalni što smo dobili prošireni pogled na ikonično odijelo u Batman v Superman kada se dogodila stvarna bitka između dva superheroja.

Similar Posts