Zack Snyderov i Netflixov 'Army of the Dead' Film Dobio Datum Izlaska

Zack Snyderov i Netflixov ‘Army of the Dead’ Film Dobio Datum Izlaska

S navodnim budžetom od čak $90 milijuna i Dave Bautistom kao glavnom zvijezdom, te redateljem Zack Snyderom, Netflixov film Army of the Dead se upravo snima. A sada saznajemo od Snydera osobno da film dolazi na Netflix sljedeće zime.

Evo i sinopsisa ove nove horor avanture:

Početak Zombie Apokalipse u Las Vegasu, tijekom koje muškarac okuplja grupu plaćenika kako bi se odvažio na veliki rizik: odlazak u zonu karantene kako bi izveo najveću pljačku ikad pokušanu.

Zack Snyderov i Netflixov 'Army of the Dead' Film Dobio Datum Izlaska

Ako vam to nije dosta, evo i sinopsisa direktno od redatelja Zack Snydera:

Film se odvija u Las Vegasu. Zombie zaraza je pogodila Vegas i oni su je uspjeli suzbiti unutar grada – ogradili su ga transportnim kontejnerima. A onda se grad raspadne. A onda šest godina kasnije, jedan od vlasnika kasina zapošljava grupu vojnika spremnih za borbu protiv Zombija da mu donesu novac koji je ostavio u sefu u svom kasinu.

Ori Marmur i Andrew Norman nadgledaju za Netflix. Nadajmo se samo da će film biti više Dawn of the Dead, nego recimo Sucker Punch. Ne da je film tako loš, nego se više nadamo nečem sličnom Snyderovom prošlom filmu sa zombijima.

Osim što će režirati Army of the Dead film, on će ga i producirati zajedno sa svojom ženom Deborah Snyder i Wesleyjem Collerom, prema priči od Snydera čiji je scenarij napisao Joby Harold (Awake). Zvijezde filma su Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Theo Rossi, Garret Dillahunt, Raül Castillo, Chris D’Elia i Ana de la Reguera. Dolazi na Netflix u zimu 2020. godine.

Similar Posts