Trailer: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018) - Svijet filma

J.K. Rowling već piše skriptu za Fantastic Beasts 3

Iako je ostalo još 6 mjeseci do izlaska Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, J.K. Rowling vrijedno radi na skripti za treći dio franšize.

Ova Harry Potter spin-off serija filmova se fokusira na Hogwarts studenta Newt Scamander, kojeg glumi Eddie Redmayne. Ovi filmovi su time omogućili ljubiteljima Harry Pottera vratit se u taj svijet čarobnjaka, te privući neke nove gledatelje u Rowling svijet magije.

Trailer: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018) - Svijet filma

Prvi film iz ove spin-off serije, Fantastic Beasts and Where to Find Them, debitirao je u kinima u studenom 2016. godine i ostvario velike uspjehe na kino blagajnama. Sami kraj tog filma je najavio nastavak, kada je prikazao mračnog čarobnjaka Gellert Gindelwald, kojeg glumi kontroverzni Johnny Deep, koji je uhvaćen od strane Magical Congress of the United States of America, zahvaljujući Scamanderu. U Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald fanovi će upoznati mladog Albus Dumbledore, kojeg glumi Jude Law, koji zapošljava Scamandera da mu pomogne u pronalasku opasnog mračnog čarobnjaka nakon što je pobjegao iz zarobljeništva.

Rowling je nedavno otkrila da je vrlo zaposlena, ne samo radeći na novim knjigama, već i pisanjem scenarija za Fantastic Beasts 3, Variety donosi.

“Taman sam završila četvrtu Galbraith novelu, ‘Lethal White,’ i sada pišem scenarij za Fantastic Beasts 3,”  Rowling je napisala. Robert Galbraith je Rowling pseudonim za pisanje krimi knjiga. Rowling je također jedna od producentica na Fantastic seriji filmova.

Fanovi su bili oduševljeni kada su čuli da će se Rowling vratiti u svijet Hogwartsa i čarobnjaka koji je tako odlično napravila kada ne napisala scenarij za Fantastic Beasts and Where to Find Them, a još su bili sretniji kada su čuli da ova serija filmova neće biti trilogija kako se nagađalo, već serija od 5 filmova. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald već oduševljava fanove izborom Lawa kao mladog Dumbledora, jednog od najomiljenijih likova Potter svijeta, a mnogi se nadaju da ćemo vidjeti i druge mlade verzije likova iz Harry Potter filmova. Zoe Kravitz SE također pridružila kao mlada verzija Leta Lestrange, bivše ljubavi Scamandera koja je između ostaloga i predak Potterovog lika Bellatrix Lestrange.

Iako je Rowling zauzeta pisanjem scenarija za Fantastic Beasts 3, kaže da će uskoro krenuti novu seriju knjiga, za mlađu populaciju, koja neće imati veze s Harry Potter i čarobnjacima.

Similar Posts