Novi Mortal Kombat film dobio datum izlaska

Novi Mortal Kombat film dobio datum izlaska

Čini se kako je novi Mortal Kombat film, koji je već dugo vremena u izradi, sada napokon dobio datum izlaska. Prije nekoliko dana smo pisali da je započela pred-produkcija na filmu koji producira Jame Wan.

Prema Variety, Warner Bros. je izabrao 05. ožujak 2021. kao datum kada novi turnir počinje. Mortal Kombat će ući u stvarnu borbu s nekom opakom konkurencijom – zato što je prije samo nekoliko dana objavljeno da 05. ožujka izlazi i Masters of the Universe.

Masters of the Universe je trebao izaći čak ove godine, ali to se očigledno neće dogoditi. Sada znamo da će Sonyjev film od redatelja Adam i Aaron Nee, a u kojem glumi zvijezda Netflixovog filma Noah Centineo kao He-Man doći 2021. godine. On će se na kino blagajnama boriti s James Wanovim Mortal Kombatom, kojeg će režirati Australski redatelj Simon McQuoid, koji je radio komercijalne poslove na video igrama uključujući Halo i Call of Duty.

Drugi filmovi koji izlaze na taj datum su animirani Nimona film i Bez naziva Universalov novi film. Ovaj Universalov film bi mogao stvoriti trostruku borbu za kino blagajne, ali za sada se čini kako će ići He-Man protiv Mortal Kombata prsa o prsa.

Mortal Kombat (1995)

Ovo je vrlo interesantno jer oba filma nostalgičnu vrijednost za djecu 80′ i 90′ godina. Obe ove franšize su već imale svoje prijašnje filmske adaptacije. Crtani film iz 1980tih He-Man and the Masters of the Universe je adaptiran u Masters of the Universe u kojem je glumio Dolph Lundgren 1987. godine, a serija igara od Midway, koja je imala svoj prvi debi 1992, dobila je svoj dugometražni film 1995. godine.

Taj film se i dalje smatra jednim od najboljih adaptacija video igara svih vremena.

Čini se kako je Mortal Kombat zadržao znatno veći status u današnje vrijeme od He-Mana, što bi mu moglo pomoći u ovoj borbi. U travnju ove godine je izašla posljednja Mortal Kombat 11 igra, te je dobila fantastične recenzije.

Noah Centineo je He-Man u Masters of the Universe filmu

Ne znamo još puno o ovim filmovima, a ni jedni od ovih redatelja – Aaron i Adam Nee vs. Simon McQuoid – nemaju puno iskustva da bi mogli reći kojoj strani to može donijeti prednost.

Jako nas zanima hoće li Mortal Kombat otići u R-Rated smjeru, s obzirom na to da ima jako puno brutalnih i krvavih scena i mnogi se fanovi (uključujući mene) nadaju da će biti tako. To bi mu moglo utjecati na šanse da pobjedi gotovo sigurno PG-13 Masters of the Universe.

Naravno, dvije godine od sada je dosta vremena i postoji mogućnost da se datumi promjene. Bez obzira na njihove rejtinge, ova dva filma se vjerojatno bore za sličnu ili čak istu publiku i tko god pobjedi, to sigurno neće biti ‘flawless victory’.

Similar Posts