Negativci filma The Batman uključuju Penguina & Catwoman

Negativci filma The Batman uključuju Penguina & Catwoman

Penguin i Catwoman su navodni negativci nadolazećeg The Batman filma redatelja Matt Reevesa. Bio je to dug put za Warner Bros. i DC Films da pokrenu novi Batman solo film u izradu. Originalno je u njemu Ben Affleck trebao glumiti, pisati scenarij i režirati, a od tada je sve to napustio, kao i cijeli DC svijet. Užad franšize su sada u rukama redatelja filma War for the Planet of the Apes, Matt Reevesa, koji je u procesu izbora glumca za novog Batmana na velikim ekranima, a trenutno glavni izbor im je Robert Pattinson.

Mogućnost da se Reeves bliži izboru glumca za svoju verziju Batman daje posljednje pozitivne signale za pokretanje The Batman filma, koji bi trebao započeti svoju produkciju pred kraj ove godine i li početkom 2020, ali njegova priča se čini da je već isplanirana. S više manje gotovo pričom i kada stigne potvrda da će Pattinson (ili netko drugi biti Batman), fanove najviše zanima tko će mu se suprotstaviti u filmu.

Negativci filma The Batman uključuju Penguina & Catwoman

Prema izvještaju od THR, Reeves planira koristiti nekoliko negativaca u The Batman, s Oswald Cobblepot (aka Penguin) koji bi trebao biti jedan od glavnih. Osim njegovog vjerojatnog pojavljivanja, također nas zadirkuju da bi Selina Kyle (aka Catwoman) trebala biti uključena u film. Međutim, tih dvoje neprijatelja možda neće biti jedini, jer je jedan izvor rekao za THR da bi se oko 5-6 negativaca moglo pojaviti u filmu.

Ako se ovaj izvještaj pokaže točnim, onda bi The Batman mogao biti nešto dosta poznato za ljubitelje ovakvih filmova. Tim Burton je prije koristio likove Penguin i Catwoman u Batman Returns, gdje su Danny DeVito i Michelle Pfeiffer glumili te negativce, a oba ta lika su se pojavila i u Batman: The Movie. Catwoman je dobila još vremena na velikim ekranima kada ju je Halle Berry glumila u solo filmu, a istu ulogu je ponovila i Anne Hathaway u filmu The Dark Knight Rises.

Batman Returns (1992)

I dok bi neki fanovi Viteza Tame voljeli vidjeti i druge negativce iz Batmanove bogate riznice kako se po prvi puta pojavljuju na velikim ekranima ili da im se da veće uloge, mi ne možemo znati kako će izgledati Reevesov pogled na Penguina i Catwoman. Ove vijesti će sigurno ostaviti fanove s mislima na to tko bi mogao popuniti te uloge. Josh Gad nas i dalje zadirkuje diljem društvenih mreža kako bi on volio glumiti Penguina, na što se mnogi pitaju jeli on možda već razgovarao s Reevesom ili je možda već čak izabran u tajnosti. Ako se zaista ova dva lika pojave u The Batman filmu, onda će imati priličan izazov odvajanja od prošlih ponavljanja likova.

Similar Posts