Mission: Impossible - Rogue Nation

Najavljeni Mission: Impossible 7 & 8

Najavljena su dva nova Mission: Impossible filma, koja će se snimati jedan uz drugi, a vraća se redatelj Christopher McQuarrie, kao i glavna zvijezda franšize Tom Cruise

Christopher McQuarrie će se vratiti režirati i pisati scenarij za Mission: Impossible 7 i Mission: Impossible 8. McQuarrie se pridružio ovoj franšizi predvođenoj Tom Cruiseom u filmu Mission: Impossible – Rogue Nation u 2015. godini i postao je prvi redatelj koji je snimao više od jednog Mission Impossible filma, filmom Mission: Impossible – Fallout. Ovaj posljednji je došao u kina prošle godine i imao je najbolje otvaranja u cijeloj franšizi.

I dok je Brad Bird bio taj koji je pomogao ponovno pokrenuti franšizu filmom Mission: Impossible – Ghost Protocol, franšiza je dostigla svoj vrhunac upravo pod McQuarriem. Posljednja dva filma su prema mnogima najbolja u franšizi, a taj spektakl i akcija im je donio veliku zaradu na kino blagajnama, pogotovo Fallout. Međutim, McQuarrie je uspio povezati cijelo ovo putovanje Ethan Hunta zajedno i ostavio je prostora za buduće avanture završetkom filma Fallout.

Variety je sada otkrio da se Christopher McQuarrie ponovno vraća u franšizu, kako bi pisao i režirao Mission: Impossible nastavke. Plan je da McQuarrie piše sada piše skriptu za filmove dok je Cruise zaposlen na snimanju Top Gun: Maverick filma, a onda da zajedno snimaju jedan uz drugi film, kasnije ove godine. Oni se nadaju da će sedmi i osmi nastavak franšize doći u kina u ljeto 2021. i 2020. godine. McQuarrie se oglasio putem Twittera:

Cruise se također pridružio ovom uzbuđenju podijelivši

S McQuarriem koji je sada zadužen za nova dva filma, on će ukupno režirati četiri Mission: Impossible filma. Uz to, pojačat će svoj jaki radni odnos s Cruiseom, jer je s McQuarriem već radio na The Mummy i trenutno radi na Top Gun nastavku. Ova suradnja je pomogla donesti nam neke od najboljih trenutaka u Mission: Impossible franšizi i ova zajednička suradnja nadamo se označava kvalitetu i u budućim nastavcima.

Sada kada je Paramount osigurao trenutnu budućnost Mission: Impossible franšize kroz McQuarrievo režiranje, fanovi će se sigurno zapitati hoće li to biti i kraj franšize. I dok fanovi sigurno uživaju u Cruiseovim vratolomijama, on će biti 60 godina dok posljednji od ova dva filma izađe. Za sada su to samo spekulacije i fanovi se mogu radovati sljedećim Mission: Impossible 7 i Mission: Impossible 8 filmovima.

Similar Posts