Jon Bernthal i Vera Farmiga u ‘Sopranos’ Prequel filmu

Jon Bernthal i Vera Farmiga u ‘Sopranos’ Prequel filmu

Sopranos prequel film, naziva The Many Saints of Newark, je dobio dvoje novih glumaca, a oni su Jon Bernthal (The Punisher, The Walking Dead) i Vera Farmiga (Bates Motel, The Departed, The Conjuring).
I dok Variety donosi da je ovih dvoje glumaca izabrano za uloge u filmu, koje su one, nažalost nije otkriveno.

Scenarist ovog filma će biti David Chase, koji je pisao i scenarij za originalnu Sopranos seriju, dok bi film trebao predvoditi glumac Alessandro Nivola (Face/Off, American Hustle), najvjerojatnije u ulozi Richard “Dickey” Moltisanti. Ovo je jedno ime koje će prepoznati ljubitelji originale serije, jer je taj lik bio mentor James Gandolfinijevom Tony Sopranu i otac Michael Imperiolijevog Christopher Moltisantija. Sada će on imati priliku biti u centru i ispričati svoju priču u ovom filmu. Ovaj veteran Vijetnamskog rata i član krimi obitelji je ubijen tijekom Christopherovog ranog djetinjstva, tako da bi mogli očekivati da njegova priča ide do tog trenutka, jer je serija The Sopranos više manje dovršila njegovu priču nakon toga. Pa hajdemo spekulirati i reći da je Farmiga izabrana u ulozi Dickey Moltisantieve žene Joanne (née Blundetto), s Bernthalom koji se možda pojavio kao ključni igrač (ili možda ne) u Dickeyjevoj smrti, Barryjem Hayduom.

I dok nemamo puno velikih detalja oko likova koje će Bernthal i Farmiga glumiti, ili zapravo ičega drugog, znamo da će se film The Many Saints of Newark održavati tijekom rasnih prosvjeda u Newarku 1960tih. Chase i Lawrence Konnor (Boardwalk Empire) pišu skriptu ovog prequel filma, kojeg će režirati Alan Taylor (Game of Thrones).

Similar Posts