Black Widow Slike sa Seta Otkrivaju Povratak još Jednog MCU Lika

I dok nije puno toga poznatog o nadolazećem Marvelovom Black Widow filmu, nove slike sa seta snimanja filma su možda otkrile da će još jedan povratnički Marvelov lik igrati ulogu u misterioznim događajima Natashine solo misije. Pripremite se za moguće spojlere, zato što nova slike otkriva da je William Hurt primijećen na setu Marvelovog Black Widow filma. Hurt glumi Generala “Thunderbolt” Rossa u Marvelovom Filmskom Svemiru, a u prošlosti je bio trn u oku Avengera.

Ubrzo nakon što su slike Hurta na setu filma Black Widow izašle online, podcaster Charles Murphy ima teoriju da bi Ross mogao igrati veću ulogu u događanjima MCUa koji nam tek stižu. Prema Murphyja, General Rossovo ubacivanje moglo bi dovesti do uvođenja Thunderboltsa, još jednog superherojskog tima u Marvelovom svemiru. Kao što je i sam napisao, to, barem za sada, ne može potvrditi.

Kada smo zadnji puta vidjeli Generala “Thunderbolt” Rossa, lik je bio na sprovodu Tony Starka – tijekom posljednjih trenutaka Avengers: Endgame filma. I dok je Ross poznat po tome da se suprotstavlja Avengerima – pogotovo Tony Starku – vjeruje se da do trenutka kada je Stark umro, sav animozitet je nestao. Kada razmišljate o vremenskom odvijanju filma Black Widow, onda je vrlo moguće da General Ross želi privesti (ili nešto drugo) Natashu, zato što se usprotivila svojim nadređenima tijekom događaja u filmu Captain America: Civil War. Također je moguće da je General Ross uključen u post-kredit sceni Marvelovog Black Widow filma, sceni u kojoj bi on pozvao Yelenu da su pridruži njegovom superherojskom novom timu “Thunderbolts”.

Black Widow Slike sa Seta Otkrivaju Povratak još Jednog MCU Lika

Tko je Yelena pitate se? Yelena Belova se prvi puta pojavila na stranicama stripa Inhumans #5 (circa March, 1999). Ona je trenirana kao špijun i ubojica u Crvenoj Sobi i kasnije joj je naređeno da ubije Natashu Romanoff. Nakon nekog vremena, Natasha i Yelena su postale saveznice, s Yelenom koja je kasnije preuzela naziv Black Widow od Natashe na neko vrijeme. Yelenu u Black Widow filmu glumi Florence Pugh.

Scarlett Johansson je potvrdila da će se Black Widow film odvijati nakon događanja u filmu Captain America: Civil War, što je zaključilo da je Natasha Romanoff bila prisiljena na skrivanje nakon pomaganja bjeguncu Steveu Rogersu. Međutim, Scarlett Johansson dodaje da će Black Widow film svejedno istražiti neke dijelove Natashine prošlosti puno prije nego su se Avengersi raspali u Captain America: Civil War.

Film “Black Widow” vidjet će Johansson kako ponovno glumi svoju ulogu, u avanturi koja će poslužiti kao neka vrsta prethodnice. U filmu će se pojaviti i Rachel Weisz, O-T Fagbenle i David Harbor. Film režira Cate Shortland.

Black Widow dolazi u kina 01. svibnja 2020. godine.

Similar Posts