Keanu Reeves kaže da bi volio glumiti Wolverinea

Keanu Reeves kaže da bi volio glumiti Wolverinea

Wolverine je jedan od likova koje su fanovi voljeli kako se sada čini gotovo čitavu vječnost. Tome je sigurno pomogla fantastična gluma Hugh Jackmana, koja je trajala 17 godina, ali nažalost završila filmom Logan. Neki su mišljenja da tu ulogu više nikada ne bi trebalo ponovno izabirati, ali jedan glumac, ljubitelj lika, bi imao nešto protiv za reći. Nitko drugi nego John Wick osobno, Keanu Reeves.

Mnogi glumci i glumice se vole vezati uz Marvel i DC stripovske likove koji bi potencijalno mogli završiti na velikim ekranima. Neki su dovoljno sretni (dobri) da dobiju uloge koje priželjkuju, dok drugi samo ostaju u ‘što ako’ umu fanova. Reeves je jedan od tih glumaca koji je izrazio želju za glumljenje jednog ili dvoje stripovskih likova u uvijek rastućoj franšizi filmova.

Keanu Reeves kaže da bi volio glumiti Wolverinea

ScreenGeek je imao priliku pričati s Reevesom tijekom intervjua za njegov posljednji film Replicas koji izlazi 2019. godine. Tijekom intervjua, dotakli su se stripovske filmske franšize. Alice Eve, koja je jedna od glumica u filmu se također pridružila.

Prije nekoliko godina upitani ste želite li glumiti u stripovskom filmu. Rekli ste da bi željeli glumiti Wolverinea, ali da ga ne možete dobiti. Da bi htjeli glumiti i Batmana, ali ga ne možete dobiti.

Keanu Reeves: nije bilo da ne mogu dobiti te uloge, nego da su izabrane.

Da, imali su sve koje trebaju za te uloge. Sada se te pozicije otvaraju –

Alice Eve: Imamo John Wicka zato! Što on može učiniti; ne može biti prevarant! Ne možete prevariti Johna!

Keanu Reeves: Od ovih dvoje, volio bi glumiti Wolverinea.

Kada su ga pritisli za bilo koju drugu stripovski ulogu, on je rekao:

Keanu Reeves: Nemam drugih želja osim te.

Keanu Reeves kaže da bi volio glumiti Wolverinea

Sada je ponovno upitan tijekom Q&A za Buzzfeed, John Wick zvijezda Keanu Reeves je ponovno otkrio da bi volio glumiti X-Menovog Wolverinea.

Keanu Reevesov treći John Wick film trenutno igra u kinima i glumac je sudjelovao u Q&A sesiji s Buzzfeed kako bi promovirao svoj novi film. Kada je upitan kojeg bi DC ili Marvel lika volio glumiti kada bi imao prilike, on je odgovorio:

“Ne znam, kada sam bio dijete, uvijek sam želio biti Wolverine, tako da, Wolverine.”

Keanu Reeves kaže da bi volio glumiti Wolverinea

Pa to je to. Keanu Reeves i dalje ima želju glumiti Wolverinea, nakon svih ovih godina. S obzirom na to da glumac nikada ne stari, te da je moguće besmrtan, mislimo da i dalje postoji šansa da glumi Weapon X lika ako ga Marvel zamoli. Sada kada je Disney preuzeo franšizu, jedno od glavnih pitanja će im biti, tko će zamijeniti vrhunskog i gotovo ne zamjenjivog Hugh Jackmana, Keanu Reeves se zaista pokazuje kao odličan izbor.

Uvijek postoji hrpa fanovski slika koje pokazuju glumce u ovakvim sličnim ulogama, poput Bryan Cranston kao X-Men’s Mr. Sinister, Tom Hardy kao Wolverine, Ronda Rousey kao Captain Marvel ili John Cena kao Captain America (vrlo smiješno) – tako da isto možete i očekivati za Reeves kao Wolverine.

Što mislite o njemu kao Wolverineu? Pišite nam u komentarima.

Similar Posts