Novi pogled na Jokera u 'Zack Snyder’s Justice League'

Novi pogled na Jokera u ‘Zack Snyder’s Justice League’

Jedna od najzapaženijih stvari u vezi s nadolazećom “Snyder Cut” jest da će se Joker Jareda Letoa iz Suicide Squada vratiti u četverosatnu redateljsku verziju koja dolazi ekskluzivno na HBO Max 18. ožujka. Osim što je uskrsnuo puno neiskorištenih snimaka, Snyder je snimio i potpuno nove scene, kojima će biti doveden i Joker.

Zack Snyder nedavno je opisao da će Letov Joker u “Snyder Cutu” biti “Joker koji je umoran od puta”, časteći pojavu lika u Suicide Squadu, ali predstavljajući mu novi izgled. I zaista je danas potpuno novi izgled predstavio Vanity Fair, s tim da outlet dijeli dvije nove slike Snyderovog Jokera koje daju puno mračniji karakter.

Pojedinosti Vanity Faira, “(upozorenje od spojlera) Joker se pojavljuje u novom filmu tijekom sekvence postavljene na uništenoj Zemlji nakon što vanzemaljski tiranin Darkseid napadne i desetkuje planet. Slijed snova, psihička vizija, koju je doživio Bruce Wayne Bena Afflecka koji otkriva što će se dogoditi ako superheroji ne uspiju zaustaviti navalu. Joker je svojevrsni Duh Božića koji dolazi, pruža motivaciju kroz teror. “

U JL, potaknut njegovom obnovljenom vjerom u čovječanstvo i nadahnut Supermanovim nesebičnim činom, Bruce Wayne traži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Diane Prince, kako bi se suočio s još većim neprijateljem. Zajedno, Batman i Wonder Woman brzo rade kako bi pronašli i unovačili tim metaljudi koji će se suprotstaviti ovoj novoprobuđenoj prijetnji. No, unatoč stvaranju ove neviđene lige heroja – Batmana, WW, Aquamana, Cyborga i Flasha – možda je već kasno za spas planeta od napada katastrofalnih razmjera.

Kaže se da “Snyder Cut” traje nevjerojatnih 4 sata, prepun prethodno snimljenih snimaka iz verzije Justice League Zacka Snydera koje nikada nismo vidjeli, zajedno s 4 ili 5 minuta potpuno novih snimaka koje je Snyder snimio prošle godine.

Novi pogled na Jokera u 'Zack Snyder’s Justice League'

Similar Posts