NOBODY u kinima od 01.04.

NOBODY u kinima od 01.04.

Ponekad je mirna osoba, koju nitko ne primjećuje, najopasnija.

Dobitnik nagrade Emmy Bob Odenkirk (Better Call Saul, The Post, Nebraska, Braking Bad) glumi Hutch Mansella, neuglednog oca i muža, kojeg život ne mazi a on je totalno pasivan i prima sve životne udarce bez želje i volje da se odupre. Apsolutni je nitko.

Za vrijeme noćne provale, Hutch odbija braniti sebe ali i svoju obitelj iako njegov sin napada provalnike, sa željom da se izbjegne ozbiljno nasilje. Blake, njegov sin, (Gage Munroe) je razočaran s ocem a i njegova žena Becca (Connie Nielsen) sve se više udaljava od njega.

Provala pokreće u Hutchu dugo potiskivani bijes te postaje okidač koji ga usmjerava na brutalan put osvete na kojem se otkriva njegova mračna strana ali i smrtonosne vještine koje posjeduje. Hutch mora obraniti obitelj od opasnog neprijatelja, vođe ruske mafije.

Režiju filma Nobody potpisuje Ilya Naishuller (Hardcore Henry) na temelju scenarija Derek Kolstada (John Wick). Oca Hutcha glumi Emmyijem nagrađeni Christopher Lloyd, a tajnu pomoć Hutchu pruža muzičar i glumac RZA, prijatelj iz Hutcheve prošlosti koji posjeduje jednako smrtonosne vještine.

NOBODY u kinima od 01.04.

Producenti filma su Kelly McCormick i David Letich koji potpisuju hitove Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Deadpool 2, Atomic Blonde.

Film stiže u kina 01.04.

GLUMCI: Bob Odenkirk, Connie Nielsen, RZA, Aleksey Serebryakov and Christopher Lloyd

REŽIJA: Ilya Naishuller

SCENARIJ: Derek Kolstad

PRODUCENIT: Kelly McCormick, David Leitch, Braden Aftergood, Bob Odenkirk, Marc Provissiero

IZVRŠNI PRODUCENTI: Derek Kolstad, Marc S. Fischer, Tobey Maguire  

ŽANR: Akcija, Drama, 

DISTRIBUCIJA: Editus d.o.o.

Similar Posts