Shazam! stigle prve reakcije na film!

‘Shazam!’ osvojio vikend otvaranja i to iznad očekivanja

Shazam! je došao u kina četiri mjeseca nakon što je Aquaman vladao kino blagajnama. Izvještaji kažu da je film predvođen Zachary Levijem imao vrlo dobro vikend otvaranje i da bi mogao nastaviti s dobrom zaradom i dalje. Prema Variety, Shazam! je zaradio $102 milijuna na svom vikendu otvaranja na 79 stranih tržišta.

Kada tome pribrojimo otvaranje u Americi, Shazam! je ukupno zaradio $158.6 milijuna. Iako je Aquaman prešao $1 milijardu, mnogi fanovi se boje da to Shazam! neće uspjeti, a ponajviše zbog nadolazećeg Avengers: Endgame filma, koji dolazi za manje od tri tjedna. S obzirom na kvalitetu i usmeno prepričavanje, Shazam! će vrlo vjerojatno imati i dalje dobre vikende, dok posljednji film Infinity Sage ne dođe u kina.

Shazam! stigle prve reakcije na film!

Očekivalo se da će Shazam! u Americi osvojiti oko $40 milijuna, što je on s $53 milijuna daleko prestigao. Ako uzmemo u obzir, da je njegov budžet bio ‘samo’ $80-$100 milijuna, on će definitivno biti veliki uspjeh za WB. Za usporedbu Aquaman je imao budžet od otprilike $160–200 milijuna, a na vikend otvaranju u Americi je zaradio $67,873,522. Definitivno DC i WB idu u dobro pravcu, barem financijski.

Između Shazam! i Avengers: Endgame stoji još jedan stripovski film, Hellboy. Ovaj R-rated reboot u kojem glumi David Harbour kao Hellboy dolazi u kina ovog četvrtka. Ne predviđa mu se pretjerano svijetla budućnost.

Shazam! trenutno igra u kinima, našu recenziju možete pročitati ovdje, a mi vam predlažemo da ga svakako odete pogledati i ako imate djecu od jedno 8, 9 godina (možda i manje, ovisi što su navikli gledati) na dalje da i njih obavezno povedete.

Similar Posts