Dave Bautista bi volio glumiti Banea u DCEU

Dave Bautista bi volio glumiti Banea u DCEU

Dave Bautista se i službeno ponudio da glumi Banea u DC svemiru filmova. Posjedujući mješavinu grube snage i izvanredne inteligencije, Bane je legendarni Batmanov zlikovac koji je prvi put debitirao u stripovima 1993. godine. Za njega kažu da je jedini koji je ‘slomio Batmana’ i fizički i psihički, Bane je već nekoliko puta bio adaptiran za velike ekrane. Prvi puta se pojavio u filmu Batman & Robin, prije svog znatno boljeg drugog izlaska na velike ekrane, kada ga je utjelovio Tom Hardy u The Dark Knight Rises. Nedavno se pojavio i u seriji Gotham, gdje ga je glumio Shane West.

U odgovoru fanu na Twitteru, koji je predložio da bi Bautista bio odličan izbor za Banea, on se služio i rekao: ‘Ja prihvaćam.’

I dok već imamo dosta glasina oko navodnih negativaca The Batman filma redatelja Matt Reevesa, Bane na žalost i za sada nije jedan od njih. Kao takav, možda bi se mogao pojaviti u nekim sljedećim nastavcima te najavljene trilogije.

Fanovi su jako zainteresiran za Baneov povratak na velike ekrane i mnogi misle da još uvijek nismo dobili najbolju verziju Banea. Bautista bi definitivno bio odličan izbor za tu ulogu.

Bautista se već pokazao i kao dobar glumac, osim što ga znamo kao Draxa iz Guardiansa, bio je i u Blade Runner 2049 i Spectre, a uskoro ćemo ga imati prilike gledati u novom filmu Stuber.

Similar Posts