Otkriveno kada se kronološki odvija Marvelov ‘Black Widow’ film

Marvel Studios Black Widow film će napokon staviti Scarlett Johanssonovu Natashu Romanoff u glavnu ulogu, deset godina nakon što je njezin lik debitirao u Iron Man 2. Međutim, smrt Scarlett Johanssonove Natashe Romanoff u filmu Avengers: Endgame pokrenuo je mnoga pitanja u vezi kronološkog odvijanja Black Widow filma unutar Marvelovog Filmskog Svemira.

Sada, The Hollywood Reporterov nedavni intervju sa Scarlett Johansson potvrđuje izvještaje da će se Black Widow film odvijati nakon događanja u filmu Captain America: Civil War, što je zaključilo da je Natasha Romanoff bila prisiljena na skrivanje nakon pomaganja bjeguncu Steveu Rogersu. Međutim, Scarlett Johansson dodaje da će Black Widow film svejedno istražiti neke dijelove Natashine prošlosti dugo prije nego su se Avengersi raspali u Captain America: Civil War:

“Ja ju poznajem bolje nego itko drugi. Kakvo je bilo njezino djetinjstvo? Kakav je njezin odnos s figurama vlasti? Ovaj lik je grub i višedimenzionalan, ali ima puno trauma i vodila je neistraženi život. Kako bi mogla djelovati na ovako elitnoj razini, vjerojatno je morala odgurnuti puno stvari.”

Prema izvještaju od Discussing Film, Marvel Studios će u ovom filmu istraživati i pozadinsku priču u Budimpešti! Prvi puta kada su fanovi čuli za ovu priču je bilo u filmu The Avengers iz 2012. godine. Tamo su Hawkeye i Black Widow razgovarali o svojim avanturama u Budimpešti i Natasha kaže kako se tamo njezina knjiga poprilično zacrvenila.

Film “Black Widow” vidjet će Johansson kako ponovno glumi svoju ulogu, u avanturi koja će poslužiti kao neka vrsta prethodnice. U filmu će se pojaviti i Rachel Weisz, O-T Fagbenle i David Harbor. Film režira Cate Shortland.

Black Widow dolazi u kina 01. svibnja 2020. godine.

Similar Posts