Tomb Raider 2 u izradi - poznat redatelj i datum izlaska!

Tomb Raider 2 u izradi – poznat redatelj i datum izlaska!

Direktni nastavak na nedavni Tomb Raider reboot film s Aliciom Vikander je sada i službeno dobio datum izlaska kao i redatelja.

Prema Deadline, nastavak MGM-ovog Tomb Raidera iz 2018. godine je dobio datum izlaska koji je 19. ožujak 2021. godine, a Britanski filmaš Ben Wheatley će preuzeti režiranje od redatelja prvog filma Roara Uthauga.

Alicia Vikander će reprizirati svoju ulogu Lare Croft.

Wheatley je najpoznatiji po svojim uznemirujućim/nadrealističnim filmovima kao što su Kill List i High Rise, ali redatelj je učinio korak bliže široj publici nedavnim akcijskim filmom Free Fire. Ipak, vrlo je iznenađujuće vidjeti ga da preuzima ovako veliki film jedne franšize poput Tomb Raidera.

Pomalo je iznenađujuće i to da će do Tomb Raider 2 nastavka uopće i doći. Prvi film iz 2018. godine je imao budžet od $94 milijuna (bez uključenih marketinških troškova), a zaradio je relativno slabih $274,650,803 diljem svijeta, te samo $58,250,803. To obično nije ni blizu dovoljan rezultat da se radi nastavak, međutim, izgleda da iz MGMa i dalje polažu nade. Ono što im ide u prilog je glavna glumica Alicia, koja je zapravo bila jako dobra u prvom filmu, filmu koji nažalost nije imao pretjerano dobar i pametno smišljen scenarij, ali je definitivno ostavio prostora za nastavak.

Očekuje se da produkcija na ovom nastavku započne početkom sljedeće godine, s Amy Jump koje će pisati scenarij Tomb Raider 2 filma. Film će producirati Graham King kroz svoju GK Films produkcijsku kuću.

Similar Posts