Star Wars: 'The Mandalorian' će istražiti porijeklo Prvog Reda

Star Wars: ‘The Mandalorian’ će istražiti porijeklo Prvog Reda

Prva live-action Star Wars serija The Mandalorian, će istražiti odakle je Prvi Red došao. Redatelj Dave Filoni i showrunner Jon Favreau su nedavno pričali o prazninama koje će prva live-action Star Wars serija The Mandalorian ispuniti, objašnjavajući odakle je došao Prvi Red nakon uništenja Carstva. Dok ova Star Wars serija možda neće istraživati zlikovce poput Vrhovnog Vođe Snokea ili Generala Huxa, The Mandalorian će pojasniti kako je Prvi Red skupio moć u vanjskim prostranstvima svemira prije povratka.

The Mandalorian će inspiraciju vući iz cijele dosadašnje Star Wars sage, uključujući animirane serije i knjige kako bi ispričao svoju priču. Dave Filoni je pojasnio da samo zato što je Carstvo uništeno, ne znači nužno da je svemir ponovno u redu. Oni su također spomenuli 30 godišnji razmak između Carstva i Prvog Reda, što im daje obilje mogućnosti za buduće sezone ako se The Mandalorian pokaže hitom.

the mandalorian

Pogledajte ispod što su Dave Filoni i Jon Favreau imali za reći:

Dave Filoni: “Ovo se ne pretvara u svemir dobrih tipova zato što ste uništili dvije Zvijezde Smrti. Shvaćate da su Pobunjenici pobijedili i pokušavaju uspostaviti Republiku, ali ne postoji način kako to moglo ispasti dobro baš za sve odjednom.”

Jon Favreau: “Također, što se može dogoditi u razmaku od 30 godina između slavljenja poraza Carstva i Prvog Reda? Dolazite na Episode VII, [Prvi Red] još nije počeo. Oni su dosta daleko. Dakle, stvari nisu baš dobro upravljane kao što su trebale biti ako je [galaksija] opet završila u nevoljama kao što je.”

Pedro Pascal će predvoditi Star Wars TV Seriju ‘The Mandalorian’

Evo i službenog sinopsisa za seriju:

“Nakon priča o Jango i Boba Fett, novi se ratnik pojavljuje u Star Wars svemiru. The Mandalorian je smješten nakon pada Imperija i pojave Prvog Reda. Pratimo putovanje usamljenog ‘revolveraša’ na sam kraj galaksije, daleko od autoriteta Nove Republike.”

Zvijezde The Mandalorian serije su Pedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog i Nick Nolte. Scenarij za seriju je pisao Jon Favreau, koji je i izvršni producent zajedno s Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson.

Dave Filoni će režirati prvu epizodu serije, dok će druge režirati Thor: Ragnarok redatelj Taika Waititi, Jurassic World zvijezda Bryce Dallas Howard, Dope redatelj Rick Famuyiwa i Jessica Jones epizodna redateljica Deborah Chow.

Similar Posts