Avengers: Endgame zvijezda Mark Ruffalo potvrđuje da je u razgovorima pridružiti se She-Hulk seriji

Avengers: Endgame zvijezda Mark Ruffalo potvrđuje da je u razgovorima pridružiti se She-Hulk seriji

U stripovima, Jennifer Walters postaje She-Hulk nakon što primi transfuziju krvi od svog rođaka Brucea Bannera. Teško je zamisliti da se isto neće dogoditi i u TV seriji koja dolazi na Disney+, ali Mark Ruffalo je do sada bio vrlo tajnovit oko toga hoće li ikako biti povezan sa serijom.

Sada, tijekom nedavnog pojavljivanja na C2E2 u Čikagu, Avengers: Endgame zvijezda navodno je rekla onima koji su prisustvovali da je imao preliminarne razgovore s Marvel Studios da se pridruži ekipi serije She-Hulk. Njegova bi uloga vjerojatno bila mala, ali time bi vjerojatno saznali što se dogodilo s njegovim Hulkom nakon što je koristio Infinitiy kamenje kako bi vratio pola svemira.

She-Hulk bi trebala započeti snimanje tijekom ovog ljeta, tako da ne bi trebalo proći još dugo dok saznamo što se sve sprema za ovu solo avanturu odvjetnice koja postaje superheroj.

Ne uključivanje Ruffala bi bilo veliko razočarenje za ljubitelje stripova, pogotovo kada je Hulk toliko ključan dio stvaranja She-Hulk. Ipak, kao što smo gore rekli, njegova će uloga vjerojatno biti mala, zato što će Marvel htjeti zadržati fokus na njegovoj rođakinji.

Similar Posts