Recenzija: Jean-Claude Van Johnson (2017-)

Pogledali smo prvu sezonu akcijske komedije, Jean-Claude Van Johnson, u kojoj filmska zvijezda Jean-Claude Van Damme glumi sebe, koji se vrača životu privatnog tajnog agenta. 

Žanr serije:

Komedija

Redatelj:

Peter Atencio

Scenarist:

Dave Callaham

Glumci:

Jean-Claude Van Damme, Kat Foster, Ian Fisher, Moisés Arias, and Phylicia Rashad

 

Jean-Claude Van Johnson je akcijska komedija serija, Amazon Studios produkcije. Pilot serije je bio 27. rujna 2016 godine i ljudi su bili oduševljeni pilotom, pa je tako serija i otišla u produkciju.

Priča se fokusira na umirovljenog majstora borilačkih vještina i akcijske filmske zvijezde, koju glumi  Jean-Claude Van Damme koji se vrača svom starom životu privatnog tajnog agenta.
Ova serija je luda parodija na praktički cijeli životni rad, akcijske zvijezde, Jean-Claude Van Damme. Interesantno je za vidjeti da je glumac pristao glumiti u seriji u kojoj je sve pravljeno na vrlo dobro izrugivanje njegovom radu i dijelu. I serija je u tom pogledu zaista dobra. Konstantno spominjanje njegovih starih akcijskih filmova, ponavljanje nekih legendarnih akcijskih scena, a i vidjeti starog dobrog Van Damme je neprocjenjivo.

S druge strane, serije je pravljena samo kao parodija, nešto poput filma Johnny English, bedasta priča, hrpa pretjerivanja i slično. Nije uopće loša za opušteno gledanje, malo se nasmijati, ali puno više od toga nemojte očekivati. Također kratka je, vrlo kratka, previše kratka… Ima samo 6 epizoda, po manje od 30 minuta.

Ono što je u seriji odlično i što ju definitivno diže, je iznenađujuće dobra gluma Jean-Claude Van Damme. On u serije ne glumi jednog, već dva potpuno različita lika i zaista ih je odglumio vrlo dobro. Ugodno iznenađenje.

Ako ste za malo opuštene zabave, bez puno mozganja, definitivno dajte ovoj seriji priliku, a još više ako ste ljubitelj rada i djela JCVD, legendarne scene njegovih filmova možete i ovdje vidjeti, samo u jednom malo drugačijem pogledu. Za veću ocjenu od ove ipak bi mi morala malo više pružiti, ali vidjet ćemo ako nastave dalje što će biti.

Similar Posts