Harry Potter TV serija navodno u razvoju!

Harry Potter TV serija navodno u razvoju!

Osam godina je prošlo od kada se serija originalnih Harry Potter filmova završila. Kako bi se fanovi nekako nosili s time, dobili su dozu magičnih priča J.K. Rowling u obliku serije filmova Fantastic Beasts. Međutim, sada se čini da će fanovi Harry Pottera dobiti nešto drugo kako bi zadovoljili svoje čarobnjačke želje, moguće originalnu TV seriju!

Prema izvoru bliskom web stranici We Got This Covered, čini se da bi Harry Potter TV serija mogla biti u ranoj fazi razvoja za Warner Bros. Navodno, nova serija bi se ekskluzivno prikazivala na njihovoj novoj streaming platformi – moguće kao način da privuku nove pretplatnike.

Harry Potter TV serija navodno u razvoju!

Rečeno je da bi serija trebala biti prequel filmovima i da bi se odvijala uglavnom u Hogwartsu i u nekim različitim dijelovima Europe. U ovo vrijeme, nije otkriveno puno detalja o radnji ove Harry Potter TV serije. Iako, rečeno je da bi serija trebala sadržavati potpuno nove likove, s jedinim poveznicama s originalnim filmovima u smislu da se odvija u istom svemiru kao i knjige.

Warner Bros. se još nije oglasio oko ove potencijalne Harry Potter TV serije, a kao što je često slučaj sa serijama u razvoju, ne odu sve uvijek u produkciju. U svakom slučaju, ovo su uzbudljive vijesti za sve ljubitelje Harry Pottera i mogućnost da ova franšiza ode u jednom drugom smjeru na način kakav još do sada nismo imali prilike vidjeti.

Filmska franšiza i dalje živi kroz Fantastic Beasts seriju filmova, te kroz nove serije e-knjiga koje je nedavno objavila J.K. Rowling.

Ako ova Harry Potter serija ode u produkciju, to će biti zaista uzbudljivo za sve fanove tog čarobnjačkog svijeta. Pogotovo za one koji su pratili franšizu od samih početaka, kada je tek bila dječja serija knjiga iz 1997. godine. Ova nova serija bi također bila odličan način za nagovaranje novih korisnika da se pretplate na novu streaming platformu. Warner Bros. će voditi tešku bitku kada započne sa svojom platformom, jer tu su vrlo jaki igrači poput već dobro uigranog Netflixa, HBO, uskoro nam dolazi Disney sa svojom platformom, a tu napada i Amazon Prime Video, koji ulaže jako puno novaca u nove serije kako bi se borio u ovim za njih teškim uvjetima. Kako je tek nama gledateljima…

Druge je zanimalo i ovo...