Hayden Christensen će se navodno vratiti kao Anakin Skywalker za Obi-Wan Kenobi seriju

Hayden Christensen će se navodno vratiti kao Anakin Skywalker za Obi-Wan Kenobi seriju

Ewan McGregor će reprizirati svoju ulogu kao Jedi majstor Obi-Wan Kenobi za Disney+ live-action Star Wars seriju, ali možemo li vidjeti i povratak Hayden Christensena kao Anakina Skywalkera?

LRM donosi da je zvijezda prequel filmova trenutno u pregovorima oko povratka, ali ne znaju koliko će njegova uloga biti mala ili velika.

Naravno, Anakin je već postao Darth Vader u trenucima kada je Kenobi otišao na Tatooine na kraju Revenge of the Sith, tako da ako Christensen i bude umješan to će vjerojatno biti u nekom kratkom pogledu unatrag ili čak glasovnoj cameo ulozi. On se vratio za The Rise of Skywalker kao jedan od Jedi glasova koji se obratio Rey tijekom posljednje bitke, pa bi se tako nešto moglo i ovdje dogoditi.

Navodno je plan Lucasfilma da to objavi službeno na Star Wars Celebration (ako se to ikada dogodi), zajedno s Rosario Dawson koja bi trebala biti službeno potvrđena kao Ahsoka Tano za drugu sezonu The Mandalorian serije.

Obi-Wan Kenobi je nedavno zaustavio produkciju zbog COVID-19 pandemije, ali očekuje se da se rad na njoj uskoro nastavi.

Similar Posts