‘The Alienist’ dobiva nastavak – ‘The Angel of Darkness’

Odlična TNT serija ‘The Alienist’ dobiva svoj nastavak imena ‘The Angel of Darkness’. Cijela originalna ekipa se vraća. 

Iako je The Alienist bio opisan kao mini-serija, ovih dana čini se da su takve serije mini samo ako su ne popularne. Međutim, The Alienist je bio veliki hit za TNT i fanovi su jako željeli njihov povratak. Sada se čini kako će im se želje ispuniti jer je TNT naručio nastavak serije naziva The Angel of Darkness.

Pravljen prema nastavku od autora Caleb Carr, koji je napisao knjigu The Alienist, nova serija će ponovno ujediniti glavne Alieniste – Daniel Bruhl, Luke Evans i Dakota Fanning.

Evo i službene radnje Carrove knjige (koja sadrži spojlere serije The Alienist):

Lipanj 1987. Prošla je godina dana od kada je Dr. Laszlo Kreizler, pionir u forenzičkoj psihijatriji, pronašao brutalnog serijskog ubojicu John Beecham, te ga uspio zaustaviti uz pomoć svojih vjernih pratitelja i revolucionarne primjene načela njegove discipline. Kreizler i njegovi prijatelji visokopozicionirani reporter John Schuyler Moore; neumoljivo, zanovijetalo Sara Howard; briljantna braća Marcus i Lucius Isaacson; moćan i suosjećajan Cyrus Montrose; i Stevie Taggert, dječak kojeg je Kreizler spasio od života uličnog kriminala – vratili su se u svoje bivše živote i pokušali zaboraviti užas Beechamovog slučaja.

No, kada uznemirena supruga španjolskog diplomata zatraži Sarinu pomoć, tim se ponovno ujedinjuje kako bi pronašao njezinu otetu kćerku. To je slučaj pun opasnosti, budući da su Španjolska i Sjedinjene Države na rubu rata. Njihova istraga navodi ekipu na šokantnog osumnjičenika: ženu koja se prikazuje svijetu kao herojska medicinska sestra i ljubljena majka, ali koja bi u stvarnosti mogla biti brutalni ubojica djece.

Zvuči kao još jedan zamršen i poremećen slučaj za fanove The Alienist serije.

Nema još riječi o tome kada bi trebao The Angel of Darkness izaći, ali moguće je već sljedeće godine ili u prvom kvartalu 2020. godine.

Similar Posts