Disney+ Hawkeye serija možda pronašla glavnu glumicu

Disney+ Hawkeye serija možda pronašla glavnu glumicu

Disney+ nadolazeća streaming platforma će imati puno sadržaja koji će se fokusirati na Marvelov Filmski Svemir, uključujući i seriju o Hawkeye. Osim Jeremy Rennera za kojeg se već prije znalo da će glumiti, čini se da je sada serija pronašla svoju glavnu ulogu u Hailee Steinfeld.

Renner će reprizirati svoju ulogu kao Clint Barton, dok bi Steinfeld trebala glumiti Kate Bishop, prema izvorima koji su razgovarali za Variety. Bishopin mentor je nitko drugi nego Hawkeye, a osim što je dijelom Matt Fraction David Ajaove stripovske serije, Bishop je također bila članica Young Avengers tima.

U trenutku ovog pisanja, dogovor još nije postignut između Steinfeld i Disney+, a ova streaming mreža je za sada odbila komentirati.

Disney+ Hawkeye serija možda pronašla glavnu glumicu

Steinfeld je poznata po ulogama u filmovima Bumblebee, Pitch Perfect seriji filmova i posuđivanju glasa Gwen-Stacy u Spider-Man: Into the Spider-Verse iz 2018. godine. Ona će se također pojaviti u nadolazećem Netflixovom originalnom filmu Between Two Ferns: The Movie, koji dolazi 20. rujna.

Kada je Hawkeye serija najavljena, Kate Bishop je odmah potvrđena za nju. Dodatno, nova serija potrošiti neko vrijeme fokusirajući se na Clintovu tranziciju u ubojitog osvetnika Ronina, kojeg smo vidjeli u prvom dijelu Avengers: Endgame filma.

Koliko god je ovo uzbudljivo, ostalo je još nekoliko godina prije nego nam Hawkeye serija dođe. Serija će imati premijeru na Disney+ u jesen 2021, nakon Falcon and Winter Soldier, WandaVision, Loki i What If. Disney+ streaming mreža započinje s radom u studenom ove godine, iako nije još poznato kada bi se mogla pojaviti na našim prostorima.

Druge je zanimalo i ovo...