Naomi Watts u glavnoj ulozi Game of Thrones prequel serije

Naomi Watts u glavnoj ulozi Game of Thrones prequel serije

Naomi Watts će se uskoro pretvoriti iz velike ljubiteljice Game of Thrones serije u jednu od njezinih glavnih uloga.

Izvještaji govore da je ova Oscarom nominirana glumica izabrana za glavnu ulogu u nadolazećoj HBO Game of Thrones prequel seriji.

Prema Deadline, Watts će glumiti “karizmatičnog člana visokog društva koja skriva mračnu tajnu,” nažalost drugi detalji su strogo čuvani u tajnosti zajedno s ostalim detaljima oko serije i njezine povezanosti s trenutnom Game of Thrones serijom.

Kingsman i X-Men scenaristica Jane Goldman je zadužena za scenarij serije, koja će navodno biti smještena,

“tisućama godina prije događaja “Game of Thrones”, serija je kronika svjetskog poniranja iz zlatnog doba junaka u najtamnije trenutke. Samo jedna stvar je sigurna: od užasnih tajni Westerosove povijesti do pravog podrijetla white walkersa, misterija Istoka, do Starkovih legendi … to nije priča koju mislimo da znamo.”

Naomi Watts u glavnoj ulozi Game of Thrones prequel serije

HBO i producenti već duže vrijeme nas zadirkuju da će serija otkriti kako povijest Westerosa “nije priča koju mislimo da znamo,” nagovještavajući da bi mogla otvoriti nova vrata za proširenje franšize, dok će također preoblikovati događanja glavne Game of Thrones serije.

Neki fanovi već špekuliraju da će ovaj prequel napraviti lik od Watts glavnim protagonistom serije, ali prema HBO predsjedniku programa Casey Bloys, to će i dalje biti serija s više glavnih likova:

“Bit će jakih ženskih likova, ali to je ansambl, tu su i muškarci i žene. Jane je jako dobra scenaristkinja, ne želimo je limitirati na pisanje samo ženskih glavnih likova. Postoje razne vrlo komplicirane glavne uloge u (pilotu).”

Ovo nije prvi nedavni interesantni izbor za glumce koji okružuje Game of Thrones prequel seriju: rastuće fanovske teorije o nedavnom izboru za (vrlo raznolikim) glumce kažu da bi kontinent Essos mogao igrati veliku ulogu, barem na početku serije.

Essos je puno veći kontinent nego Westeros u knjigama, s puno različitijim ljudima i klimama. Game of Thrones fanovi su već upoznati s relevantnim dijelovima kontinenta, kao što su Free Cities (Braavos, Pentos, Volantis, etc.), the Dothraki Sea, the Valyrian Peninsula, Slaver’s Bay i Qarth, ali možda ne tako poznati s proširenom povijesti regije.

Ukratko, ovaj prequel se čini da bi više mogao biti socijalno-politička intriga, nego srednjovjekovna fantazija kao što su prvenstveno fanovi mislili. Ne možemo dočekati vidjeti kako će se Naomi Watts uklopiti u sve to.

Similar Posts