James Cameron se nada da će Terminator: Dark Fate započeti novu trilogiju

Sve što znamo o Terminator 6 filmu

U ovom članku vam donosimo sve što znamo o nadolazećem, za sada bez naziva, Terminator 6 reboot filmu!

Rekao je da će se vratiti i sada će zaista učiniti to, po šesti put. Ova Kiborška franšiza putovanja kroz vrijeme kreće u budućnost, čak i nakon što njezin posljednji dio Terminator Genisys nije najbolje prošao na kino blagajnama.

Međutim, ne treba se bojati za ovaj nastavak (nadamo se). A u nastavku pogledajte što sve znamo o nadolazećem Terminator 6 filmu – članak ćemo nadopunjavati kako nove vijesti budu dolazile.

Terminator 6 glumci: Tko se vraća?

U Cannesu još u svibnju,  Arnold Schwarzenegger obznanio pravljenje šestog nastavka i da se on vraća u njemu.

“On se vraća,” rekao je. “Idemo prema naprijed. [James Cameron] ima nekih odličnih ideja kako nastaviti franšizu,” dodao je. “Ja ću biti u filmu.”

Nakon toga je potvrđen i povratak Sarah Connor, aka Linda Hamilton, koja će se nakon čak 25 godina vratiti u franšizu.

Naravno osim ovih povratnika, bit će i novih lica – film je pronašao svog novog Terminatora u Agents of SHIELD Ghost Rider glumcu Gabriel Luna.

Povezano: Najbolji SF filmovi

Također će im se pridružiti Kolumbijska glumica Natalia Reyes, koja će glumiti lik Dani Ramos, dok će Diego Boneta iz Pretty Little Liars i Scream Queens glumiti još jednu misterioznu, ali krucijalnu ulogu.

Cameron je rekao da želi mladu ženu kao glavni lik. “Započinjemo potragu za osamnaestogodišnjom ženom koja će biti novo središte nove priče,” rekao je.

U početku nije bilo poznato hoće li to biti uloga Reyes, ali uz službenu sliku je pisalo “prvi pogled na žene novog Terminatora” i uključuje Mackenzie Davis u centru, sugerirajući da je to ona. Ona glumi lik Grace.

Sve što znamo o Terminator 6 filmu

“I dalje savijamo vrijeme. Imamo likove iz budućnosti i sadašnjosti. Većinom će biti novi likovi, ali imat ćemo  Arnolda i Lindu kako bi ih vodili.”

Hoće li vratiti Edwarda Furlonga kao John Connora? Vidjet ćemo…

Terminator 6 lokacije snimanja

Prema Teaser Trailer, film se snima u Španjolskoj, Mađarskoj i Velikoj Britaniji. Također su stavili video na kojem vidimo ekipu filma u Španjolskoj kako pripremaju set za snimanje.

Terminator 6 datum izlaska: Kada će se vratiti?

Originalni datum izlaska za Terminator 6 je bio 27. srpanj 2019. godine, što ga je svrstalo u sred ljetne blockbuster sezone (nije veliko iznenađenje).

Međutim, nastavak je prvo premješten za 22. studeni 2019. godine, a sada, sa snimanjem u tijeku, pomaknut je par tjedana naprijed na 01. studeni 2019. godine u Američkim kinima.

Terminator 6 redatelj: Holy Chimichanga!

James Cameron se vratio kao izvršni producent, nekako pronašavši vremena uz sve one milijune Avatar nastavaka koje snima sve odjednom. Što se tiče redateljski stolice tu je Tim Miller, čovjek koji je napravio Deadpool.

Sve što znamo o Terminator 6 filmu

Cameron je razvio priču, a onda su on i Miller okupili sobu scenarista koji trebaju isplanirati trilogiju, a oni uključuju David Goyer (The Dark Knight), Charles Eglee (Dark Angel) i Josh Friedman (The Sarah Connor Chronicles).

Terminator 6 radnja: Povijest ponovno napisana

Trenutna radnja je za sada nepoznata. Ono što znamo je da će film biti direktni nastavak na Terminator 2: Judgement Day i prema tome potpuno će ignorirati dijelove 3, 4 i 5.

“Pretvarat ćemo se da su loš san” je točno ono što je James Cameron taktički rekao.

“Ovo je nastavak priče Terminator 1 i  Terminator 2. A mi se pretvaramo da su ostali filmovi samo loš san. Ili alternativna vremenska crta, što je dozvoljeno u našem multi-svemiru,” on je pojasnio.

Da se podsjetimo onda. T-1000 (Robert Patrick), ali također je i Arnie (the T-800) koji se žrtvovao kako bi spasio čovječanstvo. Sarah Connor i njezin sin John su i dalje živi, a Sudnji Dan je možda izbjegnut.

I dok se Arnie otopio u rastaljenom čeliku, nije cijeli otišao – ostaje dio njegove ruke koji je otkinut tijekom glavne borbe. Može li Sarah iskoristiti taj dio njega kako bi rekreirala T-800? Nemamo pojma.

Terminator 6 trailer: Kada dolazi?

Još je prerano za reći, ali možda negdje pred kraj ove godine ili početkom 2019. godine.

Druge je zanimalo i ovo...