Hayden Christensen bi se mogao pojaviti u ‘Star Wars: The Rise Of Skywalker’

Hayden Christensen bi se mogao pojaviti u ‘Star Wars: The Rise Of Skywalker’

Nedavna pojavljivanja Haydena Christensena su zapalila glasine da bi se on mogao vratiti u Star Wars svemir, filmom The Rise Of Skywalker.

Sve je više i više glasina kako se približavamo Star Wars: The Rise of Skywalker filmu, a nova je da će se Hayden Christensen, Anakin Skywalker osobno, možda vratiti franšizi. Ne samo to, nego bi se on i Ian McDiarmid mogli zajedno pojaviti kao Anakin Skywalker i Emperor Palpatine. Gledatelji su posljednji puta vidjeli Haydena Christensena u ulozi Anakina na velikom ekranu u filmu Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith.

Hayden Christensen bi se mogao pojaviti u ‘Star Wars: The Rise Of Skywalker’

Ali Hayden Christensen i Ian McDiarmid su posjetili dječju bolnicu u Salt Lake Cityju zajedno, kako KUTV donosi. To je odmah potaklo glasine da to što njih dvoje zajedno posjećuju dobrotvorne događaje može samo značiti da će se Hayden Christensen vratiti svemiru ulogom u filmu Star Wars: The Rise of Skywalker. Ideja je još više validirana kada je Disney otkazao panel na kojem su se trebali pojaviti zajedno Hayden Christensen i Ian McDiarmid na FanX Salt Lake Comic-Conu. To bi mogla samo biti slučajnost, ali također ne bi bilo ni iznenađenje ako je sve to Disney namjerno napravio. S obzirom na to da je Emperor već službeno potvrđen za nadolazeći film, ne bi bilo tako teško za pomisliti da bi se i Hayden Christensen mogao na kratko vratiti u nekoj sceni pogleda unazad, viziji sile ili kao opaki duh.

Star Wars: Episode IX je nadolazeća Američka epska svemirska-opera od producenta, jednog od scenarista i redatelja J. J. Abramsa. To je treći dio Star Wars trilogije nastavaka, a prati događanja u The Force Awakens (2015) i  The Last Jedi (2017), te je posljednja epizoda Skywalker sage. Film producira Lucasfilm i Bad Robot Productions, a distribuirat će ga Walt Disney Studios Motion Pictures.

Zvijezde Star Wars: The Rise of Skywalker su Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd, Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Mark Hamill, Anthony Daniels, Ian McDiarmid i Billy Dee Williams.

Carrie Fisher pojavit će se kao general Leia Organa korištenjem prethodno neobjavljenih snimaka za Star Wars: The Force Awakens.

Star Wars: The Rise of Skywalker dolazi u kina 19. prosinca 2019. godine.

Similar Posts