Patrick Stewart želi glumiti Jean-Luc Picard u Quentin Tarantino Star Trek filmu! - Svijet filma

Patrick Stewart želi glumiti Jean-Luc Picard u Quentin Tarantino Star Trek filmu!

Sir Patrick Stewart je izjavio da bi volio ponovno glumiti lik Jean-Luc Picard u nadolazećem Quentin Tarantinovom, R-Rated, Star Trek filmu!!!

Stewart je prije izjavio da je završio sa glumom Star Trek: The Next Generation Captain Jean-Luc Picard, misleći da je film iz 2002, Star Trek: Nemesis bio prikladan oproštaj od U.S.S. Enterprise-D (i E) ekipe. Dao je Star Treku desetljeće i pol svoga života i razumljivo htio se fokusirati na druge projekte.

Pa što mu je onda promijenilo mišljenje? Quentin Tarantino, koji se navodno susreo s J.J. Abramsom i Paramount ranije ovaj tjedan, o čemu možete više pročitati ovdje, oko režiranja novog R-Rated Star Trek filma. I dok bi se Tarantino priča mogla fokusirati na Kirk i Spock — Chris Pine i Zachary Quinto su ugovorno vezani za još jedan film – Stewart im se želi pridružiti.

Patrick Stewart želi glumiti Jean-Luc Picard u Quentin Tarantino Star Trek filmu!

Evo što je Stewart izjavio za Hollywood Reporter:

“Ljudi mi uvijek govore ‘Hoćeš li biti Jean-Luc Picard ponovno?’ I ja ne mislim da bi to moglo biti moguće, ali postoje načini na koje bi se to moglo ostvariti.”

“Ali jedan od mojih snova je raditi s Tarantinom. Toliko se divim njegovom poslu, a biti u Tarantino filmu bi mi dalo toliko zadovoljstva. Tako da ako će režirati nešto vezano sa Star Trek i postoji mogućnost da bi se dobri stari Jean-Luc mogao pojaviti za Mr Tarantino, ja bi to prihvatio.”

“Ja zaista volim njegov način snimanja, koji uvijek stvara izazove, uvijek traži vašu pažnju, a jako volim i njegov smisao za humor kao filmaša. Tako da da, on bi bio moj prvi izbor.”

U prošlosti, Tarantino je izrazio je želju za William Shatner erom Original Series prije nego The Next Generation (s izuzetkom TNG epizode “Yesterday’s Enterprise”), tako da bi redatelj mogao odbiti Stewartovu ponudu. Ipak, Trek ljubitelji po svijetu bi sigurno voljeli vidjeti to ostvareno – jer u protivnom, vjerojatno ćemo se morati zadovoljiti kratkom cameo ulogom Stewarta u seriji The Orville.

Similar Posts