Svi Superhero Filmovi 2018

Svi Superhero Filmovi 2018

Donosimo vam sve superhero filmove koji izlaze u 2018 godini, njihove trailere (ako ima), te datume izlaska. Kojima se najviše radujete? 

Za ljubitelje filmova sa superjunacima ovo će biti jedna od najboljih godina. Osim što ih izlazi popriličan broj, dolazi nam i dugo očekivani Avengers: Infinity War, a u nastavku pogledajte koji sve, osim njega filmovi dolaze.

Black Panther

Datum izlaska: 16. veljače 2018

Redatelj: Ryan Coogler

Glume: Chadwick Boseman, Lupita Nyong’o, Michael B. Jordan, Danai Gurira, Angela Bassett, Sterling K. Brown, Forest Whitaker, Andy Serkis, Martin Freeman, Letitia Wright i John Kani

Ukratko: Stripovski lik koji se prvi puta pojavio u Captain America: Civil War će vrlo skoro dobiti svoj solo film. Chadwick Boseman će glumiti Black Panthera/T’Challa.

T’Challa se vraća u svoju tehnološki naprednu rodnu zemlju Wakanda, nakon događaja u Civil War, samo kako bi se našao uvučen u opasni sukob sa starim neprijateljem.

Avengers: Infinity War

Datum izlaska: 04. svibanj 2018

Redatelj: Joe i Anthony Russo

Glume: SVI!

Ukratko: Vrlo vjerojatno najiščekivaniji od svih filmova s ove liste (osim možda njegovog nastavka). Glavni negativac Thanos dolazi pokoriti zemlju, a i ostatak svemira, te će mu se pridružiti Black Order poznatiji kao “Children of Thanos”. U filmu će glumiti gotovo svi likovi koji su se do sada pojavljivali u Marvel filmskom svemiru.

Deadpool 2

film-deadpool

Datum izlaska: 18. svibanj 2018

Redatelj: David Leitch

Glume: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Zazie Beets, T.J. Miller

Ukratko: Redatelj prvog dijela Tim Miller se neće vratiti za nastavak zbog kreativnih nesuglasica, a zamijenit će ga David Leitch. Ryan Reynolds se vraća u ulozi Deadpool, a od novih likova pridružuju mu se Josh Brolin kao Cable i Zazie Beets kao Domino.

The Incredibles 2

Datum izlaska: 15. lipanj 2018

Redatelj: Brad Bird

Glumci: Samuel L. Jackson, Holly Hunter, John Ratzenberger

Ukratko: Obožavana obitelj superjunaka se napokon vrača u ‘Incredibles 2’ – ali ovog puta Helen (glas Holly Hunter) je u centru pažnje, ostavljajući Bob (glas Craig T. Nelson) kod kuće s Violet (glas Sarah Vowell) i Dash (glas Huck Milner) kako bi upravljao svakodnevnim heroizmima ‘normalnog’ života. To je vrlo teška tranzicija za sve, dodatno otežana činjenicom da obitelj i dalje nije upoznata s nadolazećim supermoćima bebe Jack-Jack. Kada novi negativac smisli brilijantni i opasni zaplet, obitelj i Frozone (glas Samuel L. Jackson) moraju naći način kako ponovno raditi zajedno – što je lakše reći nego učiniti, iako su svi Nevjerojatni.

Ant-Man and the Wasp

Svi Superhero Filmovi 2018

Datum izlaska: 06. srpanj 2018

Redatelj: Peyton Reed

Glume: Paul Rudd, Evangeline Lily, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Walton Goggins, Laurence Fishburne, Michael Peña, Randall Park, Judy Greer i Hannah John-Kamen

Ukratko: Evangeline Lily se vraća kao Wasp i bit će glavna glumica u filmu i uz Ant-Man glavna zvijezda filma, te će ovo postati prvi Marvel film u kojem je u naslovu glavni ženski lik. O priči se ne zna još puno, ali znamo da glumi Michelle Pfeiffer kao Janet Van Dyne, tako da je moguće da će se priča fokusirati na odlazak u Quantum Realm kako bi ju spasili. Zna se i da Walton Goggins glumi negativca Sonny Burch.

Druge je zanimalo i ovo...