Svi Superhero Filmovi 2018

Venom

Venom - sve što znamo o nadolazećem filmu s Tom Hardy + prva slika sa seta

Datum izlaska: 05. listopad 2018

Redatelj: Ruben Fleischer

Glume: Tom Hardy, Riz Ahmed, Michelle Williams, and Jenny Slate

Ukratko: Sony Pictures kreće novu seriju spin-off filmova iz Spider-Man svemira, ali Venom neće biti u istom svemiru s Marvelovim Spider-Man filmovima (ili?). Planiran je kao R-Rated film, djelomično i kao horor film, te znamo da će Venom biti predstavljen kao anti-heroj, dok će Carnage biti glavni negativac.

X-Men: Dark Phoenix

Datum izlaska: 02. studeni 2018

Redatelj: Simon Kinberg

Glume: Sophie Turner, Tye Sheridan, Kodi Smit-McPhee, Alexandra Shipp, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Nicholas Hoult i Evan Peters

Ukratko: Film je nastavak na X-Men: Apocalypse, a priča će se vrtjeti oko Jean Grey i njezine priče iz stripova o Dark Phoenix. U filmu će vjerojatno glumiti Jessica Chastain kao glavni negativac Lilandra, a gotovo svi ostali iz Apocalypse se vračaju.

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Trailer: Spider-Man: Into The Spider-Verse - Svijet filma

Datum izlaska: 14. prosinac 2018

Redatelj: Bob Perschietti, Peter Ramsey

Glume: Shameik Moore i Liev Schrieber

Ukratko: Ovo je animirani film i trebao bi započeti novu Spider-Man franšizu, drugačiju od one igranih filmova, ali ono što je važno za reći je da ovdje glavni lik neće biti Peter Parker, nego Afroamerikanac Miles Morales. Što znači da ćemo po prvi puta dobiti Spider-Mana koji nije bijelac u 2018 godini.

Aquaman

Aquaman - Video snimanja na plaži - Jason Momoa & Amber Heard

Datum izlaska: 21. prosinac 2018

Redatelj: James Wan

Glume: Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Dolph Lundgren i Willem Dafoe

Ukratko: Momoa kao Aquaman smo prvi puta mogli vidjeti u Batman v Superman: Dawn of Justice, a sada trenutno glumi u Justice League. Glumačka ekipa uključuje Nicole Kidman kao Queen Atlanna i Patrick Wilson kao glavnog negativca filma, Aquamanovog polu brata Orm.

Similar Posts