'The Flash' film sa Ezra Millerom dobio datum izlaska!

‘The Flash’ film sa Ezra Millerom dobio datum izlaska!

Čini se da je produkcijskom paklu došao kraj! DCEU film The Flash sa Ezra Millerom je dobio datum izlaska – 01. srpanj 2022.

Miller je kao filmski Barry Allen/The Flash imao svoj debi 2016. u filmu Batman V Superman: Dawn of Justice preko cameo uloge, a cameo je imao iste godine i u filmu Suicide Squad. Nakon toga je konačno konkretno predstavljen kao The Flash u filmu Justice League, a njegov solo film je bio najavljen za 2020. godinu.

Međutim, DC nije uspio pogoditi sa Justice League filmom, nije uspio postaviti daljnje temelje za svoj svemir te nije zaradio ni približno koliko se očekivalo od filma koji je okupio najveće DC likove na velikom platnu. Unatoč tome, filmovi Wonder Woman, i godinu kasnije izašli Aquaman su dali DC-u vjetar u leđa da ne odustane od ovog svog svemira, iako su Ben Affleck i Ray Fisher odustali od svojih uloga Batmana i Cyborga, a Henry Cavill i njegov Superman su još uvijek u pat-poziciji glede budućih projekata. Dosada je u istoj pat-poziciji bio i Ezra Miller sa svojim Flashom, ali sada je konačno službeno da ćemo najbržeg čovjeka na svijetu uskoro ponovno gledati na velikom platnu.

Film The Flash bio je najavljen da je u razvoju još u onoj prvoj fazi najavljivanja DCEU filmova (u vrijeme kada smo vjerovali da ćemo dobiti i Justice League 2), no Warner Bros. je kasnije odlučio okrenuti ploču te se nakon uspjeha Wonder Woman, Aquamana Shazama bazirati na solo filmove. Konačno je iz produkcijskog pakla izašao i film The Batman, iako će biti potpuno drugačiji od onoga što smo do prije par godina očekivali. Nastavci Wonder Woman, Aquaman Shazam su sigurno na putu, Shazam spin-off Black Adam, a tu su još i filmovi Birds of Prey The Suicide Squad koji su svojevrsni popravni ispit za također relativno fulani prvi Suicide Squad film.

The Flash se nekako ipak pomiče prema naprijed. Kao scenaristica je najavljena Christina Hudson (koja je i scenaristica filma Birds of Prey), film će režirati redatelj uspješne horor duologije IT – Andy Muschietti.

Najbržeg čovjeka na svijetu smo u izvedbi glumca Granta Gustina gledali i u crossoveru epskom TV crossoveru Crisis on Infinite Earths.

Ponavljamo, DCEU film The Flash, u kinima od 01. srpnja 2022.

Similar Posts