Keanu Reevesov 'Matrix 4' dobio datum izlaska i ide u borbu s njegovim drugim filmom 'John Wick 4'

Keanu Reevesov ‘Matrix 4’ dobio datum izlaska i ide u borbu s njegovim drugim filmom ‘John Wick 4’

Keanu Reeves renesansa je dosegla svoj vrhunac, jer je određeno da će Matrix 4 i John Wick 4 doći na isti dan u kina. Nakon što je glumio u Matrix franšizi tijekom kasnih 90tih i početkom 2000tih, mislio se da su akcijski dani iza Keanu Reevesa. Sve se to promijenilo 2014. godine izlaskom filma John Wick, koji je ponovno vinuo njegovu karijeru u nebesa.

Fanovi Matrixa su sigurno sretni što se nastavak razvija s dijelom originalne ekipe koja se vraća, nešto što se u jednom trenutku činilo kao da se nikada neće dogoditi. Sada se projekt još više čini kao stvarnost, jer je napokon dobio datum izlaska koji je na isti dan kao i drugi Keanu Reevesov film, John Wick 4!

Samo nekoliko mjeseci nakon što je potvrđeno da se Matrix 4 događa, Warner Bros. je odredio datum izlaska. Odlučili su pustiti Matrix 4 u kina 21. travnja 2021. godine. Nećete vjerovati, ali to je isti datum izlaska kada i drugi, četvrti dio, u kojem glumi Keanu Reeves, John Wick 4. Ovakav slučaj se još nije dogodio u povijesti i bit će to sukob Keanu Reevesa protiv Keanu Reevesa!

Sama ideja da Matrix 4 i John Wick 4 izlaze iste godine je velika stvar za ljubitelje Reevesa, ali da izlaze na isti dan je zaista bizarno. Filmove razvijaju drugi studiji, tako da to nije slučaj da Matrix 4 zauzima mjesto John Wick 4 Filma zato što ovaj ne može izaći na taj dan. Ali, to ne objašnjava zašto bi WB stavio svoju franšizu protiv druge Keanu Reeves franšize. Oni ili znaju nešto što još nije javno objavljeno (poput toga da će John Wicku trebati duže vremena da se završi nego je Lionsgate mislio), ili žele istjerati drugu Keanu Reeves franšizu s odličnog ljetnog datuma izlaska, ili zaista žele vidjeti što će se dogoditi ako izađu dva Keanu Reeves filma na isti dan.

Koji Keanu Reevesov film planirate prvi ići gledati u kina?

Ako dođe do te posljednje opcije, što je vrlo teško, vidjet ćemo fascinantan scenarij gdje će gledatelji morati birati koju će Keanu Reeves franšizu podržati prvog vikenda. Time bi se doznalo koji četvrti nastavak ljubitelji žele vidjeti više, ali bi također zasigurno i naštetilo rezultatima oba filma. Matrix 4 i John Wick 4 bi podijelili publiku, umjesto da na drugim datumima pokupe sve.

Produkcijski detalji na John Wick 4 nisu poznati, ali Matrix 4 će navodno započeti snimanje početkom sljedeće godine. To će dati redateljici Lani Wachowski više od godinu dana da završi film prije njegovog datuma izlaska. Ali to će također držati Reevesa zaposlenim početkom 2020. godine, zbog čega neće imati vremena raditi na John Wick 4 filmu. Postoji mogućnost da će John Wick 4 redatelj Chad Stahelski uspjeti završiti film ako snimanje započne sljedećeg ljeta, ali vjerojatnije je da se Matrix 4 i John Wick 4 obračun ipak neće dogoditi na isto datum.

Similar Posts