Henry Cavillov Superman se bori s Dwayne Johnsonovim Black Adamom u novoj fantastičnoj fanovskoj slici koju je osobno tražio 'The Rock'

Henry Cavillov Superman se bori s Dwayne Johnsonovim Black Adamom u novoj fantastičnoj fanovskoj slici koju je osobno tražio ‘The Rock’

Fanovi DC Comicsa možda ne znaju što očekivati od nadolazećeg Black Adam filma, ali konceptni umjetnik BossLogic je podijelio sliku koju je napravio od Dwayne “The Rock” Johnsonovog lika u borbi s Henry Cavillovim Supermanom. Ova dva heroja imaju slične sposobnosti, tako da sukob ova dva lika i mogućnost da se ravnopravno drže jedan s drugim nije isključena, ali s obzirom na razočaravajući Justice League film, nije bilo nikakvih glasina o tome kada bi fanovi mogli očekivati ponovno vidjeti Henry Cavillovog Supermana na velikim ekranima, bez obzira na to hoće li Supermana glumiti Cavill ili netko drugi.

Pogledajte ispod ovu fantastičnu sliku borbe Henry Cavillovog Supermana i Dwayne ‘The Rock’ Johnsonovog Black Adama! Kako ne poželjeti još.

Umjetnik naglašava da mu je prvi puta pristupljeno prošle godine, ali s priznanjem da je ova slike Johnsonova ideja, te da je to više bila vježba u građenju uzbuđenja o projektu, nego službena slika takvog događaja. Johnson je želio da ispadne kako je Superman uspio pobijediti njegovog Black Adama, barem u tom trenutku.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson je već godinama pričao o tome kako želi napraviti taj projekt, a sada napokon i znamo da je službeni datum izlaska Black Adam filma 22. prosinac 2021. godine.

Similar Posts