Captain America zvijezda Chris Evans poslao 'odličnu' Božićnu poruku

Captain America zvijezda Chris Evans poslao ‘odličnu’ Božićnu poruku

Marvel Captain America zvijezda Chris Evans putem društvenih medija zaželio je neke dobre želje svojim milijunima sljedbenika. To je dobra utješna nagrada fanovima Marvelovog rada jer bi pravi poklon ovdje bio da Evans izađe i kaže da će ponovno utjeloviti Stevea Rogersa i Captaina Americu u Marvelovom Filmskom Svemiru. S obzirom ne to da se to uskoro neće dogoditi, morat ćemo se zadovoljiti s Božićnom čestitkom: “Sretan Božić svima! Nadam se da vam je dan ispunjen ljubavlju, radosti i zahvalnosti!” Dirljivo.

U duhu Božića, odlučili smo staviti njegov tweet u članak, kako bi vam uštedjeli vrijeme otvaranjem Twitter aplikacije i njegovog profila. Pogledajte Evansov tweet ispod.

Ha, ne mislite valjda da je ovaj članak bio takav ‘click bait’ da smo u njemu objavili samo ovu njegovu poruku? Pa, skoro je bilo tako, ali taman prije nego smo završili s pisanjem, Cap je imao još jedan herojski trenutak. Glumac je podijelio sliku svog psa u džemperu, i, wooow, baš je preslatko. Definitivno opravdava vaš trud ulaženja u ovaj članak, osim same Božićne čestitke.

Pogledajte ispod Božićnog slatkiša!

Dok smo na temi Captain Americe i ima dovoljno prostora u ovom članku, zašto ne pogledati vrhunski odgovor na njegov tweet “Sretan Božić”? Riječima dr. Erika Selviga pod nadzorom Lokija u post-kreditnoj sceni prvog Thorovog filma: “Pa, to vrijedi pogledati.”

Pogledajte ovaj tematski štit Kapetan Amerike koji je podijelio korisnik Twittera Bruce Saw TROS (čime Bruce daje do znanja da je vidio Star Wars: The Rise of Skywalker, baš tamo u korisničkom imenu).

Pripada li ta fotografija i štit Bruceu nije poznato. Bio je prigodno brz odgovor na Evansov tweet. Bez obzira na to, nitko se ne bi trebao ljutiti što je to bilo podijeljeno jer, ako se ljute, vjerojatno su samo bijesni što im vlastiti božićni drvored nije tako čudesan.

A sada, nastavite, provedite odlično ovaj Božić. Naredbe Kapetana Amerike.

Druge je zanimalo i ovo...