Dječak zvao policiju nakon što je saznao da je Grinch ukrao Božić! - Svijet filma

Dječak zvao policiju nakon što je saznao da je Grinch ukrao Božić!

Kada ste dijete odrasli vas uče da zovete policiju ako ste u neprilici ili ako vidite da nešto nije uredu. Čuti da neko zeleno čudovište mrzi Božić i planira ga ukrasti i uništiti, pa to je dovoljno dobar razlog za zabrinutost i uputiti poziv policiji!

Upravo to se dogodilo s dječakom iz Jackson, Mississippi, kada je nazvao policiju kako bi prijavio najmrzovoljnijeg stanovnika Mount Crumpita i dao ga uhititi.

Dječak zvao policiju nakon što je saznao da je Grinch ukrao Božić!

Nakon što je gledao How the Grinch Stole Christmas po prvi puta, petogodišnji TyLon Pittman, koji voli Božić, prijavio je Grincha policiji, kako ne bi uspio izvršiti svoj podli plan. Ovaj mali dječak je rekao svojoj majci da je zvao policiju, a ona mu je rekla da mu je bolje da nije i pretpostavila je da se šali. Ali otprilike sat vremena kasnije saznala je kako je TyLon bio ozbiljan. TeDera Dwayne Graves, TyLonov stariji brat i pripadnik Air Force, otvorio je vrata kako bi vidio Lauren Develle, policajku iz lokalne policijske stanice. Policajka je rekla da odgovara na poziv dječaka koji je gledao priču o Grinchu i bio je zabrinut da bi Božić mogao biti ukraden. Kako donosi CBS News, TyLon je pokazao policajki YouTube klip koji je vidio i dao joj do znanja koliko je zabrinut oko Grincha.

A ni dječak nije imao milosti; nije dijagnosticirao zašto je Grinchovo srce dva broja pre malo, on ga je samo želio zatvoriti. Policajka Develle ga je smirila i rekla mu da ona neće dopustiti da Grinch ukrade Božić ako se slučajno pojavi da to učini, oni će ga odvesti u zatvor. Ali TyLon nije bio do kraj uvjeren i bio je zabrinut za sigurnost svih poklona i dekoracija. Mislio je da bi Grincha trebalo zatvoriti za sve buduće zločine koje misli napraviti. Tako je pozvan u policijsku postaju kako bi zatvorio Grincha zauvijek. Tamo, uz policajku Develle i policijskog šefa Luke Thomopson, TyLon je sreo Grincha i zatvorio vrata njegove ćelije.

Ovo je rijedak primjer gradnje dobrih odnosa u društvu, koje zasigurno bi svi voljeli vidjeti. Policajci nisu morali odgovoriti na poziv, ali jesu i uz to, doveli su nekoga u postaju kako bi se preobukao u Grincha, kako bi TyLon ga mogao zaključati i prestati se brinuti hoće li mu on ukrasti Božić. TyLon želi biti policajac kada odraste, pa je uz to dobio obilazak policijske postaje, vožnju u policijskom autu i pozivnicu da se prijavi za policajca kada naraste. Također je dobio kopiju klasične knjige Dr. Seussa. Možda kada to jednom pročita i vidi kako je Grinchovo srce naraslo, poželi ga pustiti iz zatvora.

Similar Posts