Tim Iron Man iz Captain America: Civil War ima još samo 2 člana u MCU

Tim Iron Man iz Captain America: Civil War ima još samo 2 člana u MCU

Prošlo je više od tri godine od kada je Captain America: Civil War došao u kina i pronašao podijeljene Avengere. Prijatelji su se borili s prijateljima i grupa više nikada nije bila ista, izabravši da se ne ujedine sve dok im prijetnja u obliku Thanosa nije došla na put dvije godine kasnije. Nedavno, fan je podijelio na Redditu da je gotovo cijeli Iron Manov tim nestao. Nažalost, mnogi od njih su umrli, a jednom više nije dopušteno da bude dio Marvelovog Filmskog Svemira.

We’re now left with two people on team Iron Man… just want to point it out from r/marvelstudios

“Sada smo spali na samo dvoje ljudi iz tima Iron Man… samo želim to istaknuti,” u/OrangeKM je napisao.

Kao što možete vidjeti, slika nam pokazuje mrtvog Tonyja Starka (Robert Downey Jr.), Black Widow (Scarlett Johansson), Visiona (Paul Bettany) i sivog Spider-Man (Tom Holland). U slučaju da ste posljednja negdje 2 tjedna bili u brdima izolirani od interneta ili na nekom udaljenom otoku, Sony i Disney se nisu mogli dogovoriti oko Spider-Mana, koji više neće biti dio MCUa. To znači da su iz tima Iron Man ostali samo War Machine (Don Cheadle) i Black Panther (Chadwick Boseman).

Trenutno, nije poznato hoće li se Cheadle vratiti u MCU, što znači da bi se sve moglo svesti na Bosemana kako bi Tim Iron Man ostao živ. Naravno, svi znamo da će se Bettany vratiti glumiti Visiona u nadolazećoj Disney+ seriji WandaVision, ali kako će se to dogoditi je za sada nejasno.

Tim Iron Man iz Captain America: Civil War ima još samo 2 člana u MCU

Mnogi fanovi su komentirali Redditov post:

“Nevjerojatno je da je MCU izgubio Iron Mana, Captain Americu, Black Widow, Visiona i sada Spider-Man. Za mene, Thor i Guardiansi su sada okosnica franšize,” u/chussil je odgovorio.

“U međuvremenu Tim Cap ide izvrsno,” u/TheAviator077 je istaknuo.

“Jedan od njih je paraliziran, a drugi je već dva puta umro,” u/Aerodymatic je dodao za preživjele iz Tima Iron Man.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, WandaVision u proljeće 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder.

Similar Posts