Once Upon a Time in Hollywood najbolje otvaranja Tarantinovog filma

Brad Pitt potvrdio da Tarantino želi napraviti Once Upon a Time in Hollywood mini-seriju

Ranije ove godine, Quentin Tarantino je iznenadio fanove objavljivanjem produžene, četverodijelne verzije mini-serije njegovog westerna iz 2015. godine The Hateful Eight na Netflixu. Sada je Brad Pitt potvrdio da redatelj planira dati svom nedavnom, Pitt i Leonardo DiCaprio hit filmu Once Upon a Time in Hollywood isti tretman.

Fight Club i Ocean’s Eleven zvijezda je tema novog profila članka pisca Kyle Buchanana u The New York Timesu. Buchanan je tweetao iz svog razgovora s glumcem, u kojem je Pitt potvrdio da je Tarantino “govorio” o pretvaranju filma Once Upon a Time in Hollywood u mini-seriju. Pittova reakcija na taj koncept? “To je prilično uzbudljiva ideja,”  glumac koji glumi kaskadera u filmu je rekao Buchananu.

Glasina da bi Tarantino mogao objaviti verziju mini-serije svog posljednjeg filma zapravo datira još u kolovoz ove godine i drugi tweet od Buchanana. “Čujem da je Tarantino rekao Once Upon a Time in Hollywood glumcima da će on izvući njihove izbrisane scene jednom kada bude pravio rezove filma u epizode za Netflix,” on je napisao u to vrijeme.

To bi bila dobra vijest za ponovljenog Tarantinovog izvođača Tima Rotha, čije se ime pojavljuje na kraju kredita filma, ali koji zapravo nije viđen u samom filmu.

Smješten u Los Angeles tijekom kasnih 60tih, u filmu Once Upon a Time in Hollywood glumi i zvijezda Margot Robbie, koja glumi stvarnu glumicu, pokojnu Sharon Tate.

Pogledajte sve što je Buchanan imao za napisati putem Twittera

Similar Posts