Avengers: Endgame izbrisana scena ostavlja mogućnost Thanosovog povratka

Avengers: Endgame producent Kevin Feige otkriva koji Avenger je samostalno mogao pobijediti Thanosa

U novom intervju, Marvel Studios predsjednik Kevin Feige otkriva za kojeg člana Zemljinih Najjačih Heroja on vjeruje da je dovoljno jak da samostalno pobijedi Thanosa u Marvelovom Filmskom Svemiru. Mi smo vidjeli veliki broj heroja kako se sukobi s Thanosom u MCU, ali rijetko tko je od njih imao prave šanse. Scarlet Witch, međutim, ga ja uspjela odbiti u Avengers: Infinity War (unatoč činjenici da je imao sve osim jednog Infinity Kamena) i bila je vrlo blizu da ga potpuno porazi u Avengers: Endgame finalnoj bitci.

Marvel Studios predsjednik Kevin Feige je otkrio na Comic-Conu da, s dovoljno vremena, on vjeruje da bi Wanda Maximoff mogla pobijediti Ludog Titana bez ikakve pomoći.

Avengers: Endgame producent Kevin Feige otkriva koji Avenger je samostalno mogao pobijediti Thanosa

“Wanda Maximoff, je vjerojatno blizu gornje skale moći – kažem da bi ona pobijedila Thanosa da on nije pozvao [vojsku],” on je pojasnio. “[To] je obavljeno – tako da je on Scarlet Witch sada, kao što je Lizzie rekla na pozornici, na izrazito moćan način, njezin dolazak u Doctor Strange film, to će biti dvoje heroja spojenih na vrlo zabavan način.”

Očigledno je da će napokon Scarlet Witch i njezine ogromne moći igrati vrlo važnu ulogu u nastavku Marvelovog Filmskog Svemira u budućnosti, te se teško oteti dojmu da sve ovo zapravo ne vodi trenutku kada ona izjavljuje “No More Mutants” kao u stripovima.

Reći da bi Scarlet Witch mogla sama pobijediti Thanosa je hrabra tvrdnja, ali ona koja definitivno ima smisla, a vidjeti što slijedi za nju u MCU obećava da će biti jako zabavno.

Slažete li se i vi s tvrdnjom Kevina Feigea i mislite li da je Scarlet Witch mogla samostalno pobijediti velikog Thanosa u Avengers: Endgame filmu da nije uspio pozvati svoju vojsku.

Similar Posts