Captain Marvel Thanos Black Order

Dovodi li Captain Marvel Thanosa i Black Order?

Hoće li se u Captain Marvel filmu pojaviti Thanos i Black Order? Nova fanovska teorija kaže da bi moglo biti tako, s nekim vrlo interesantnim dokazima. 

Prošlog tjedna smo dobili prvi pogled na Carol Danvers solo film i neke vrlo interesantne informacije. Međutim, Marvel Studios drži gotovo sve vezano uz priču filmu u velikoj tajnosti, što pojačava nagađanja o tome kako će se Danvers povezati s ostatkom Marvel filmskog svemira.

Početkom kolovoza je jedan fan, oka sokolovog, primijetio kako s remena Cull Obsidian visi tkanina u Infinity War filmu. Ta tkanina je sadržavala istu zlatnu, plavu i crvenu boju kao što je to na odjelu Captain Marvel, što je jedan od glavnih dokaza koji je korišten u Thanos i Black Order teoriji. Misao je da je Cull Obsidian možda pobijedio Mar-Vell i nosi dio njegovog odjela kao trofej. Cull Obsidian bi se lako mogao pojaviti u Captain Marvel, ali što je s Thanosom?

Dovodi li Captain Marvel Thanosa i Black Order?

Carol Danvers nije bila prvi Captain Marvel. Umjesto nje, to je bio Mar-Vell, Kree ratnik i heroj među svojim narodom. Uz to, taj lik ima veliku povezanost s Thanosom u stripovima. Njih dvoje su se mnogo puta borili u stripovima i neki MCU fanovi su sigurni da će se Thanos kad tad pojaviti u Captain Marvel. Međutim, ni Mar-Vell ni Carol Danvers nisu u priči Infinity Gauntlet na kojoj se temelji Infinity War film, što je dovelo do zbunjenosti oko toga kako će Danvers biti uključena u Avengers 4.

Ako su Thanos i njegov Black Order odgovorni za smrt Mar-Vell, to bi Carol Danvers dalo osobni razlog za srušiti Ludog Titana. Na tu Captain Marvel teoriju možemo nadodati i povratak Korath i Ronan iz Guardians of the Galaxy, koji su također direktno povezani s Thanosom. Film se odvija u ranim 90′ i također uključuje mladog Nick Furyja, koji još nije postao opaki S.H.I.E.L.D.-ovac. U nedavnom intervju, Samuel L. Jackson je izjavio da je Carol Danvers lik koji mu otvori oči o izvanzemaljskim rasama i nadnaravnim moćima. Također bi mogli vidjeti i Thanosa iz prošlosti, prije nego je postao opsjednut genocidom.

I dok je ova Captain Marvel teorija s Thanosom i njegovim Black Orderom pomalo nategnuta, postoje neki vrlo interesantni dokazi koji sugeriraju povezanost. Marvel Studios šef Kevin Feige je više od jednom sugerirao da će Carol Danvers biti najjači superheroj kojeg je MCU ikada vidio, što ju čini savršenim kandidatom za rušenje Thanosa. Također bi mogla imati i osoban razlog za to. Bit će vrlo interesantno vidjeti kako će sve to raditi zajedno kada film izađe iduće godine.

Ovu fanovsku teoriju možete vidjeti i u videu ispod.

Similar Posts