Trailer: Holmes & Watson (2018)

Recenzija: Holmes & Watson (2018)

Pogledali smo novu avanturističku krimi komediju Holmes & Watson. Zvijezde filma su Will Ferrell i John C. Reilly. Našu recenziju filma pročitajte u članku. 
 Holmes & Watson (2018) on IMDb

Žanr filma:

Avantura, komedija, krimi

Redatelj:

Etan Cohen

Scenarist:

Etan Cohen, Arthur Conan Doyle

Glumci:

Will Ferrell, John C. Reilly, Ralph Fiennes

Radnje ukratko:

Humorističan pogled na klasičnu misteriju od Sir Arthur Conan Doyle u kojem pratimo Sherlock Holmesa i Doctor Watsona.

Trailer: Holmes & Watson (2018)

Holmes & Watson je Američka misterija komedija film, scenarista i redatelja Etan Cohena (Tropic Thunder, Men in Black 3, Idiocracy). Zvijezde filma su Will Ferrell i John C. Reilly kao likovi iz naslova, Sherlock Holmes i Dr. Watson, s Rebecca Hall, Rob Brydon, Steve Coogan i Ralph Fiennes koji također glume u filmu. Film trenutno drži rijetko viđenih 0% na Rotten Tomatoes.

Razočaranje. To sam osjećao kada sam pogledao ovaj film. Film koji je pokazivao toliko potencijala me u potpunosti razočarao. Ovo je jedna od najgorih komedija koje sam gledao u svom životu!

Sve počinje kada su Holmes i Watson poslani da potraže ubojicu, ali to sve pada u vodu. Film je trebao biti napravljen na komičan način, ali ovo što sam gledao uopće nije bilo smiješno. Fore su glupe, neke čak i besmislene, u kinu se gotovo nitko nije nasmijao , a jedino što se čulo kasnije je bilo gunđanje i razočaranje.

Gluma je bila katastrofalno loša, tekst vrlo loše pisan (na razini koji bi djeca iz 2 razreda napisala) Will Ferell je bio tu da poboljša neke dijelove filma ali nije bilo tu više previše spasa. Ovo je definitivno najgori film godine. Ovaj film je definicija kako baciti Sat i pol vremena u vodu.

Nažalost nema se što puno više reći o ovom, najgorem filmu koji sam gledao ove godine.

Ako baš želite u nastavku pogledajte trailer filma Holmes & Watson

By Jan Predojević

Similar Posts