Tom Holland otkrio tri nova postera za 'Spider-Man: Far From Home'

Marvelova Faza 3 završava se filmom Spider-Man: Far From Home

Iako danas dolazi Avengers: Endgame film koji će završiti Infinity Sagu, dovršavajući prošlo desetljeće Marvelovog Filmskog Svemira, ono što on neće napraviti je završiti Fazu 3 u MCU. Mislilo se da Avengers: Endgame završava Fazu 3, a da će ju Spider-Man: Far From Home pokrenuti, ali prema Marvel Studios predsjedniku Kevinu Feigeu, to neće biti slučaj.

U razgovoru za Shanghaiski događaj vezan uz Avengers: Endgame, Feige je izjavio da će Spider-Man: Far From Home biti “završetak faze 3,” dodavši da je to prvi puta objavio javno. Iako se možda čini čudno da će Fazu 3 završiti jednim manje značajnim filmom poput Spideyja, to nije prvi puta da je Marvel tako napravio. Nakon što je izašao Avengers: Age of Ultron, Ant-Man je film koji je završio fazu 2, prije nego je Captain America: Civil War započeo fazu 3. Malo toga je službeno objavljeno o fazi 4, ali znamo da su Black Panther 2, The Eternals, Doctor Strange, Guardians of the Galaxy vol.3, Shang-Chi i Black Widow filmovi u razvoju. Vjerojatno ćemo morati pričekati izlazak Spider-Man: Far From Home filma prije nego više saznamo o fazi 4.

Tom Holland otkrio tri nova postera za 'Spider-Man: Far From Home'

Službeni sinopsis za Spider-Man: Far From Home glasi:

“Peter Parker se vraća u Spider-Man: Far From Home, novom nastavku Spider-Man: Homecoming serije! Naš prijateljski susjedni Super Heroj odlučuje se pridružiti svojim prijateljima Nedu, MJ i ostatku bande na Europskom odmoru. Međutim, Peterov plan da ostavi superherojske stvari iza sebe na par tjedana ubrzo pada u vodu kada nevoljko pristane pomoći Nick Furyju otkriti tajnu misterije nekoliko napada elementarnih stvorenja, koja stvaraju kaos diljem kontinenta!”

Spider-Man: Far From Home dolazi u kina 04. srpnja 2019. godine.

Similar Posts