Avengers: Endgame nema scena nakon kredita, ali ima nešto na kraju (bez spojlera)

Avengers: Endgame nema scena nakon kredita, ali ima nešto na kraju (bez spojlera)

Ako je nešto što svi filmovi Marvelovog Filmskog Svemira imaju zajedničko, onda je to uživanje u dodatnim scenama čak i kada glavna priča filma završi. Svaki film ima sekvencu u sredini ili poslije kredita filma, a mnogo puta filmovi imaju oboje. To se sve mijenja filmom Avengers: Endgame.

Ne brinite, ovdje NEMA spojlera za Endgame

Avengers: Endgame je 22 film u MCU i prvi film koji nema vizualnu sekvencu ubačenu negdje nakon filma, zadirkujući nas onime što sljedeće dolazi za Marvel. Međutim, možda postoji razlog da se zadržite jer postoji jedan poseban zvuk na kraju, kada se Marvelovo logo pojavi. Taj zvuk metala koji udara u metal je otvoren za interpretaciju, ali sugerirano je da zvuči kao kada je Tony Stark prvi puta pravio svoje Iron Man oklop. Tako da kada krediti počnu ići, odluka je na vama. Možete izaći iz kina ili ostati kroz kredite kako bi čuli taj zvuk.

Avengers: Endgame nema scena nakon kredita, ali ima nešto na kraju (bez spojlera)

Endgame je kraj Infinity Sage, međutim, kako smo danas pisali, nije i kraj Faze 3 – ona završava filmom Spider-Man: Far From Home. Što se tiče nedavnih srednjih i završnih scena poslije filma, Infinity War je završio s Nick Furyjem koji je pejdžerom kontaktirao Captain Marvel, Ant-Man and the Wasp je ostavio Scott Langa zarobljenog u Quantum Realmu dok su njegovi prijatelji pretvoreni u prašinu, a Captain Marvel je pokazao Carol Denvers kako se javlja na pejdžer u sadašnjosti, upoznajući Avengerse. Uz to, bilo je i nekoliko duhovitih završnih scena.

Te scene uvijek daju gledateljima naslutiti što dolazi sljedeće. Ali s Endgame, koji je završetak putovanja od 22 filma, nema ništa za zadirkivanje prije Faze 4.

Pratite nas obavezno i sutra kada pišemo našu recenziju ‘Završne’ priče Osvetnika.

Druge je zanimalo i ovo...