'Train To Busan' dobiva nastavak!

‘Train To Busan’ dobiva nastavak!

Potencijalan nastavak na akcijski zombi hit film iz 2016. godine ‘Train To Busan,’ je u ranim stadijima izrade, potvrdio je predstavnik redatelja filma Yeon Sang Ho. 

Train to Busan je Južno Korejski apokaliptični zombi triler film iz 2016. godine, redatelja  Yeon Sang-ho, a zvijezde filma su Gong Yoo, Jung Yu-mi i Ma Dong-seok.

Film se odvija na vlaku za Busan, kada se zombi apokalipsa iznenadno razvije diljem zemlje i kompromitira sigurnost putnika.

Train tu Busan je bio fantastično prihvaćen, te je prvi Južno Korejski film koji je pogledalo više od 10 milijuna gledatelja u njihov zemlji.

'Train To Busan' dobiva nastavak!

Ovaj nastavak bi trebao pratiti priču prvog filma o istom zombi virusu, samo što će ovog puta biti proširen na cijeli Korejski poluotok.

“Nadamo se započeti snimanje u prvoj polovici iduće godine,” izvor je rekao za novinare. “Još nismo izabrali glumce, tako da i dalje pripremamo razne stvari.” Dodali su da redatelj ne planira izabrati ni jednog od glumaca iz prvog filma.

Čim saznamo nešto više o filmu obavijestit ćemo vas, a u nastavku možete pogledati trailer prvog filma i ako ga niste gledali, moja je preporuka da ga svakako pogledate.

Similar Posts