Marvelova fanovska Teorija otkriva Tajni Sastojak Super Soldier Seruma Kapetana Amerike

Avengers: Endgame zvijezda Chris Evans priznaje da mu već sada fali biti Captain America

Chris Evans se pojavio u najviše Marvelovih filmova od svih drugih glumaca, a svoj debi kao Steve Rogers je imao 2011. godine u filmu Captain America: The First Avenger. Njegova karijera u MCU je završila filmom Avengers: Endgame, kada smo saznali da se Captain America vratio kroz vrijeme i odlučio svoj život proživjeti s Peggy Carter.

Tijekom nedavnog intervjua za Backstage u kojem je promovirao svoju novu Apple TV+ seriju Defending Jacob, Evans je pričao o pritisku preuzimanja Captain America uloge u MCU.

“Postojala su ta ogromna očekivanja koje su ti ljudi već imali u svojim umovima, ta ideja o tome koje je taj lik, a vi morate to poštovati,” on je pojasnio. “Gledatelji su dio onoga što će učiniti te filmove uspješnima, i ja njima dugujem moje shvaćanje onoga što vide.”

Evans je također pričao o svojoj odluci da se ostavi uloge, te je priznao da mu već fali oblačenje u Zemljine najjače heroje.

“Ja sam zaista volio moje vrijeme s Marvelom; već mi fali, ali ne poričem da je vrlo uzbudljivo samo imati potpunu slobodu slijediti sve što moj kreativni apetit želi.”

Unatoč tome što Evans ima slobodu istraživati različite projekte koji se kreću prema naprijed, špekulacije i dalje divljaju kako će on u nekom trenutku ponoviti ulogu, bilo da je u pitanju stariji Steve Rogers, bilo u nekom filmu ili seriji istražujući što se dogodilo dok je putovao natrag na vrijeme.

Similar Posts