Justice League: Snyder Cut otkrio fantastični poster s Darkseidom

Justice League 2 fanovski poster zamišlja Ben Affleckov povratak kao Batman

Nekoć, ne tako davno, razmišljalo se o tome da se film Justice League podijeli na dva dijela. To je trebamo služiti kao lansirna rampa za Warner Brothers DC Prošireni Svemir Filmova. Nakon što je Justice League postao kritički neuspjeh, a i onaj na kino blagajnama, ti planovi su otkazani.

Ipak, sada, HBO Max je odlučio uložiti novce kako bi doveli Zack Snyderovu viziju Justice League filma na svoju streaming platformu, a tim činom, fanovi su se opet počeli nadati da će možda ipak imati prilike vidjeti drugi dio ovog filma.

Jedan ljubitelj DC filmova, usput i vizualni umjetnik, je napravio novi poster koji kombinira Justice League 2 i Aquaman 2 u film koji je nazvao Justice League: Throne of Atlantis. Ne samo da je odličan poster koji je napravio, već je uključio i Ben Affleckov povratak kao Batman, popularan potez s obzirom na konstantna nagađanja ovog vikenda da bi se glumac mogao vratiti za tu ulogu.

Nažalost za fanove, The Suicide Squad redatelj James Gunn je odbacio sve te glasine i rekao da su potpuno lažne. Svejedno, pogledajte ovaj odlični fanovski poster za Justice League 2 ispod.

Druge je zanimalo i ovo...